Pozdrav ,..ovo nije zalba ni na jednog Admina vec isprika i zamolba ...ugl .. Dobio sam ban radi nesporazuma u vezi zalbe na nekog drugog igraca koji je masovno krsio pravila ,pa se nakraju to meni sve obilo o glavu di sam ja burno i nepromisljeno reagirao u tom momentu jer sam jako puno truda i vremena ulagao u ovaj projekt..pa sam u tom momentu izgubio sve ono u sta sam ulagao trud,, NIKAD nisam krsio neka kardinalna pravila,i drzao sam se da sve bude perfektno i da ne narusavam projekt,,,stekao sam vamo masu prijatelja s kojim se i dan danas cujem ,i zelio bi provoditi vrijeme i dalje na ovom projektu sa njima , takodjer se ispricavam zbog eksplozivne reakcije koja me i dovela na ovu poziciju di sam sad,, jer smatram sad ovo kao veliki nesporazum koji se mogao rijesiti na drugaciji nacin, ali nisam u tom momentu mogao razmisljat jer sam dozivio preveliki gubitak odjednom zbog necega sto nisam doslovno bio kriv,... pa eto bio bi od srca zahvalan kad bi me vratili u grad u kojem sam proveo 2 godine, takodjer pristajem na sve uvjete...mani wajp , i sve ostalo sto se moze..samo da je glava ziva .. ukoliko treba detaljniji opis situacije nije ni to problem,... hvala na razumjevanju... Pozdrav
,,,bdw ovo je prepravak zalbe,ukoliko nije opet u redu molim da mi napisete sta to tocno jer nemogu skontat
,,,bdw ovo je prepravak zalbe,ukoliko nije opet u redu molim da mi napisete sta to tocno jer nemogu skontat