Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
64073
Players nickname
Christianno Nevolja
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Jul 28, 2025
Time
11:58
Proofs
https://imgur.com/a/R54AIj2

HavocProdigy

Player
Player
Pozdrav ,..ovo nije zalba ni na jednog Admina vec isprika i zamolba ...ugl .. Dobio sam ban radi nesporazuma u vezi zalbe na nekog drugog igraca koji je masovno krsio pravila ,pa se nakraju to meni sve obilo o glavu di sam ja burno i nepromisljeno reagirao u tom momentu jer sam jako puno truda i vremena ulagao u ovaj projekt..pa sam u tom momentu izgubio sve ono u sta sam ulagao trud,, NIKAD nisam krsio neka kardinalna pravila,i drzao sam se da sve bude perfektno i da ne narusavam projekt,,,stekao sam vamo masu prijatelja s kojim se i dan danas cujem ,i zelio bi provoditi vrijeme i dalje na ovom projektu sa njima , takodjer se ispricavam zbog eksplozivne reakcije koja me i dovela na ovu poziciju di sam sad,, jer smatram sad ovo kao veliki nesporazum koji se mogao rijesiti na drugaciji nacin, ali nisam u tom momentu mogao razmisljat jer sam dozivio preveliki gubitak odjednom zbog necega sto nisam doslovno bio kriv,... pa eto bio bi od srca zahvalan kad bi me vratili u grad u kojem sam proveo 2 godine, takodjer pristajem na sve uvjete...mani wajp , i sve ostalo sto se moze..samo da je glava ziva .. ukoliko treba detaljniji opis situacije nije ni to problem,... hvala na razumjevanju... Pozdrav
,,,bdw ovo je prepravak zalbe,ukoliko nije opet u redu molim da mi napisete sta to tocno jer nemogu skontat

Status
Not open for further replies.
Top Bottom