Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

grunnrevenge

Player
Player
Dana 15. marta optužen sam da sam krao iz auta od strane bivše familije. Na snimku koji je priložen u zalbi vidi se kako uzimam tri stvari iz gepeka, ali se ne vidi da sam ih prethodno JA stavio u auto, jer nisam imao mesta u inventaru u tom trenutku.
Administrator koji je prihvatio zalbu najpre mi je dao ban na 60 dana, a nakon što sam okačio odgovor – ban mi je bez dodatnog obrazloženja produžen na 10.000 dana. Na snimku nije prikazan ceo POV, tj. nema dokaza šta sam prethodno stavio u gepek, već je prikazano samo kako uzimam te tri stvari koje su bile beznačajne.
Zalba i dalje postoji na forumu (twink ID: 71390) i tamo možete da pogledate kompletan snimak i poruke. Čak se i jedan od viših članova te familije složio da nisam ništa ukrao – što dodatno pokazuje da je došlo do greške.
Želim da se vratim na server jer mi se zaista sviđa, uživam u igri i želeo bih da igram sa svojim drugovima na svom glavnom nalogu. Zato vas molim da još jednom pogledate ovu situaciju i da razmotrite skidanje bana ili barem smanjenje kazne.
Hvala unapred.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom