By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Zamolio bih da posaljes POV od pocetka situacije pa do kraja situacije, oduzeta komunikacija pises njima na radio gde ste i sta radite takodje si bio i vezan, ja imam korumpiranu i u perkovima pise sta smem da radim tako da ti otpada g.p 6.4 fail nije imao sam RP razlog da te hapsim/robam sto ce se videti kad dostavis ceo POV fear nije posto ni u jednom trenutku nisam bio okruzen kolima i govorili mi da izadjem takodje jedan iz GOV-a je pucao u sred HQ zelenih, pises u radio chatu Vagos,Bloods umesto po bojama cist MG kao i sto im dajes info a komunikacija oduzeta !
Approved - NG Korumpirana biografija | Rust Cashh | 23121
Organizacija: NG Ime: Rust Cashh Starost: 35 Nacionalnost: Amerikanac Mesto rođenja: Los Santos Pol: Musko Boja očiju: Zelena Boja kose: Smedjo-crna Tetovaže: Nemam Prednosti: Snazan, zna baratati oruzjem, snalazenje Slabost: Ima slabe zivce, nestrpljiv Životna priča: 100+ reči Rust Cashh...gta5grand.com
Zamolio bih da posaljes POV od pocetka situacije pa do kraja situacije, oduzeta komunikacija pises njima na radio gde ste i sta radite takodje si bio i vezan, ja imam korumpiranu i u perkovima pise sta smem da radim tako da ti otpada g.p 6.4 fail nije imao sam RP razlog da te hapsim/robam sto ce se videti kad dostavis ceo POV fear nije posto ni u jednom trenutku nisam bio okruzen kolima i govorili mi da izadjem takodje jedan iz GOV-a je pucao u sred HQ zelenih, pises u radio chatu Vagos,Bloods umesto po bojama cist MG kao i sto im dajes info a komunikacija oduzeta !
Approved - NG Korumpirana biografija | Rust Cashh | 23121
Organizacija: NG Ime: Rust Cashh Starost: 35 Nacionalnost: Amerikanac Mesto rođenja: Los Santos Pol: Musko Boja očiju: Zelena Boja kose: Smedjo-crna Tetovaže: Nemam Prednosti: Snazan, zna baratati oruzjem, snalazenje Slabost: Ima slabe zivce, nestrpljiv Životna priča: 100+ reči Rust Cashh...gta5grand.com