Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
50147
Players nickname
Sussy Fazlinovic
Suspect ID
23121
Date of violation
Jul 28, 2025
Time of violation
20:53
Proofs
https://youtu.be/4y3W2PTMzAI

Rust Cashh

Player
Player
Zamolio bih da posaljes POV od pocetka situacije pa do kraja situacije, oduzeta komunikacija pises njima na radio gde ste i sta radite takodje si bio i vezan, ja imam korumpiranu i u perkovima pise sta smem da radim tako da ti otpada g.p 6.4 fail nije imao sam RP razlog da te hapsim/robam sto ce se videti kad dostavis ceo POV fear nije posto ni u jednom trenutku nisam bio okruzen kolima i govorili mi da izadjem takodje jedan iz GOV-a je pucao u sred HQ zelenih, pises u radio chatu Vagos,Bloods umesto po bojama cist MG kao i sto im dajes info a komunikacija oduzeta !

Stellkaba

Player
Player
  • Rust može da patrolira getom.
    Rust Nema pravo da saradzuje sa bandama
    Oduzimanje komunikacije na riječi ( oduzimam komunikaciju ) Komunikacija se radi sa TRY komandom
    Ulazis u HQ Bandi sto je cisti FirRP druga stvar lice koje te je pratilo helikopterom na kraju situacije koje je ubilo GOV sluzbenika i tebe je uradilo FAILRP i ti s njim MG Tako da ima sve snimljeno
  • Zamolio bih da posaljes POV od pocetka situacije pa do kraja situacije, oduzeta komunikacija pises njima na radio gde ste i sta radite takodje si bio i vezan, ja imam korumpiranu i u perkovima pise sta smem da radim tako da ti otpada g.p 6.4 fail nije imao sam RP razlog da te hapsim/robam sto ce se videti kad dostavis ceo POV fear nije posto ni u jednom trenutku nisam bio okruzen kolima i govorili mi da izadjem takodje jedan iz GOV-a je pucao u sred HQ zelenih, pises u radio chatu Vagos,Bloods umesto po bojama cist MG kao i sto im dajes info a komunikacija oduzeta !

Last edited:

Stellkaba

Player
Player
Posto kolegica Bella Verstapen ne moze pristuupiti forumu na ovom se snimku vidi ono sto sam u prethodnom postu opisao
molio bi vas da ovaj snimak dobro prostudirate zato sto je vezan za RP sizuaciju od ovog komlpetnog posta.
POV od koleginice če biti dostavljen

sussy023

Player
Player
Zamolio bih da posaljes POV od pocetka situacije pa do kraja situacije, oduzeta komunikacija pises njima na radio gde ste i sta radite takodje si bio i vezan, ja imam korumpiranu i u perkovima pise sta smem da radim tako da ti otpada g.p 6.4 fail nije imao sam RP razlog da te hapsim/robam sto ce se videti kad dostavis ceo POV fear nije posto ni u jednom trenutku nisam bio okruzen kolima i govorili mi da izadjem takodje jedan iz GOV-a je pucao u sred HQ zelenih, pises u radio chatu Vagos,Bloods umesto po bojama cist MG kao i sto im dajes info a komunikacija oduzeta !

Last edited:

Rust Cashh

Player
Player
Ovo sto ste poslali nije nastavak on onog dela za sta sam ja okacen, u tom trenutku sto ste poslali POV kako vas ovaj udara helijem je isto isecen da LSPD I GOV ne bi dobili warn za pravilo g.p 6.15 nije na meni da pricam admin ce svakako traziti POV od pocetka do kraja situacije jer bez toga ne moze doneti konacnu odluku. Ja nisam imao nikakvu duznost da snimam ovaj deo RP situacije. Moraces da posaljes POV gde pricam da ti oduzimam komunikaciju i gps.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom