Dobro vece postovana administracijo dobio sam ban za G.P 1.1,evo sta se desilo. Moji najbolji drug i ja smo prekrsili to pravilo ne znajuci da je to krsenje nekog pravila. To se desilo jos odavno kada smo obojica bili novi na grand rp i idalje nismo znali pravila. Ubrzo posle toga tokom razgovora sa nekim clanom administracije saznali smo da je to krsenje pravila i nismo ga prekrsili od tada. To sto smo prekrsili nije bilo iz neke lose namere nego iz ne znanja. Molim vas za unban.
Samo zelim jos da kazem prvi put kada sam to pisao odbijeno je jer je napisano u ne ispravnom formatu ja se izvinjavam ja ne znam sta to znaci nadam se da sam ovaj put dobro napisao ako nisam da li mozete molim vas da mi objasnite gde gresim. Hvala unapred zelim vam lep ostatak dana.
Samo zelim jos da kazem prvi put kada sam to pisao odbijeno je jer je napisano u ne ispravnom formatu ja se izvinjavam ja ne znam sta to znaci nadam se da sam ovaj put dobro napisao ako nisam da li mozete molim vas da mi objasnite gde gresim. Hvala unapred zelim vam lep ostatak dana.