1. Vaše ime IRL: Mia
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona: GMT +1
4.Prosek online po danu: 6-10 sati
5. Vaš Discord: miah_1117
6. Vaše ingame ime: Mia Immortal
7. Vaš ID: 63348
1.LIDER ZA:
MARABUNTU
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona: GMT +1
4.Prosek online po danu: 6-10 sati
5. Vaš Discord: miah_1117
6. Vaše ingame ime: Mia Immortal
7. Vaš ID: 63348
1.LIDER ZA:
MARABUNTU
2. Zašto želim biti lider ove posebne organizacije?
2.1 Imam puno iskustva sa organizacijom i ljudima kojima je u interesu ova organizacija mogu da poboljšam organizaciju kao lider i mogu ostvariti dobar timski rad.
2.2 Svaka osoba u Marabunti ima nešto vrijedno. Kao lider, želim pomoći svakome da pronađe svoje mjesto, svoju snagu i svoj glas.
2.3 Želim postati lider Marabunte jer vjerujem da ova organizacija ima ogroman potencijal – ali i da uvijek ima prostora za napredak. Moja namjera nije da sve promijenim, već da ono što već postoji unaprijedim i poboljšam.
Moje savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
1. Komunikacija: prije svake akcije bi bilo sakupljanje kod baze i razgovaranje o planovima i idejama prije akcije,svaka ideja ili plan bi bio koristan.
2. Uključivanje novih članova:Novi članovi često ne znaju gdje da se uklope. Tu mi, stariji, moramo uskočiti.Dodijeliti im male zadatke u scenama, uvoditi ih u veće priče, motivirati ih da i sami grade svoj lik.
3. Važnost:U Marabunti nema “malih” ili “velikih” članova.Nije bitno koji ti je rang, koliko si dugo tu ili koliko iskustva imaš – svaki od nas je važan.
1. Suspend
2. Ghetto beginner
3. Ghetto cleaner
4. Trusted
5. Mortals
6. Graffiti boy
7. Graffiti Lord
8. Ghetto owner
9. Turfer
10. Ghetto boy
11. Turf Lord
12. Right hand
13. Immortal
2.2 Svaka osoba u Marabunti ima nešto vrijedno. Kao lider, želim pomoći svakome da pronađe svoje mjesto, svoju snagu i svoj glas.
2.3 Želim postati lider Marabunte jer vjerujem da ova organizacija ima ogroman potencijal – ali i da uvijek ima prostora za napredak. Moja namjera nije da sve promijenim, već da ono što već postoji unaprijedim i poboljšam.
Moje savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
1. Komunikacija: prije svake akcije bi bilo sakupljanje kod baze i razgovaranje o planovima i idejama prije akcije,svaka ideja ili plan bi bio koristan.
2. Uključivanje novih članova:Novi članovi često ne znaju gdje da se uklope. Tu mi, stariji, moramo uskočiti.Dodijeliti im male zadatke u scenama, uvoditi ih u veće priče, motivirati ih da i sami grade svoj lik.
3. Važnost:U Marabunti nema “malih” ili “velikih” članova.Nije bitno koji ti je rang, koliko si dugo tu ili koliko iskustva imaš – svaki od nas je važan.
1. Suspend
2. Ghetto beginner
3. Ghetto cleaner
4. Trusted
5. Mortals
6. Graffiti boy
7. Graffiti Lord
8. Ghetto owner
9. Turfer
10. Ghetto boy
11. Turf Lord
12. Right hand