Uzima roditelje osecao sam se lose kada je to napisao
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!lazesUzima roditelje osecao sam se lose kada je to napisao
Tako je druze, nazalost ne razumiju to svi.Igra je igra ali kad kreneš da vređaš roditelje – tu se sve završava. Nemaš pravo da diraš nečije roditelje zbog igrice, to je dno dna. Ako nemaš poštovanja, nemoj ni da pričaš.
Kakve prijetnje ?cekaj tebi je to krivo a mene sto napusavas sa necim to nista ja sam veo ma ugrazam pretnjama od strane salka
Mislim da bih stvarno glupo bilo od strane administracije kada bih prihvatili ovu zalbu jer igrac je samo rekao da ga ga nisu LEPO vaspitali jer pre toga je igrac 66082 Salko Lucchese njemu pisao ruzne stvari u club chat-u.Uzima roditelje osecao sam se lose kada je to napisao
Komentarišete moj odgoj,a ne poznajete ni mene ni moju porodicu.Pre nego što nekoga osuđuješ, pogledaj sebe i svoje ponašanje.Mislim da bih stvarno glupo bilo od strane administracije kada bih prihvatili ovu zalbu jer igrac je samo rekao da ga ga nisu LEPO vaspitali jer pre toga je igrac 66082 Salko Lucchese njemu pisao ruzne stvari u club chat-u.
Komentarise jer si se ponasao kao ne odgojeno dete.Komentarišete moj odgoj,a ne poznajete ni mene ni moju porodicu.Pre nego što nekoga osuđuješ, pogledaj sebe i svoje ponašanje.
Kad već voliš da deliš lekcije o vaspitanju, prvo pogledaj sebe. Ne možeš da podigneš tuđu kulturu ako ti sam nisi naučio osnove. Sledeći put, pre nego što podeliš svoje ‘mudrosti’, seti se da pravi ljudi ne ponižavaju druge da bi sebe podigli.Komentarise jer si se ponasao kao ne odgojeno dete.