Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
53721
Players nickname
Marko Marchaletee
Suspect ID
0000
Date of violation
Jul 29, 2025
Time of violation
12:46
Proofs
https://youtu.be/R1r6Q-AB67Y?si=XmXoTBKMsO7UvjoO

Marko Slavnic

Player
Player
Sve se vidi u POV-u lik koji nosi ID 74354 svo vreme udara autom u moj auto, dok lik noji nosi ID 28237 izlazi iz auta i ubija me bez brojanja.
Premotati video do 23 sekunde.

Veldin Sacy | 28237

Player
Player
zahtevam da gospodin posalje pov od pocetka do kraja sitoacije gde se lepo vidi da nas naziva retardima i da na kraju pova kad umre prica dok je mrtav i isto tako zahtevam da se kazni za g.p 6.17 zato sto se do 23 sekunde ne vide svi sloevi fala lepo

Marko Slavnic

Player
Player
Vazi nema problema poslacu to odmah cim ti budes poslao kako si pre toga ometao trku i u tunelu blokirao da prodjemo mi koji se trkamo. Pa se posle pitaj sto ti je neko to rekao.

Veldin Sacy | 28237

Player
Player
druze neznam koi ti je problem nisam ometi nikaku trku bio sam samo afk u tunelu ti si se slupo u mene i reko si da sam retardian gde je tu logika zahtevam da se kazni za g.p 3.2

Marko Slavnic

Player
Player
Hahah kada je neko afk on stoji i ne pomera se i ne udara nikoga i ne ometa trku. Mozes da zahtevas da me kazne za to pravilo do sutra bez POV-a nista veliki pozdrav a administracija neka odluci.

Veldin Sacy | 28237

Player
Player
Hahah kada je neko afk on stoji i ne pomera se i ne udara nikoga i ne ometa trku. Mozes da zahtevas da me kazne za to pravilo do sutra bez POV-a nista veliki pozdrav a administracija neka odluci.
ko kaze da nemam pov brate prvo ti se ne vide svi sloevi pa onda ko pizda kratis delove gde ti krsis pravila al sve je na administaciju ako treba pov dostavit cu ga bio sam afk i alt taban kad sam vido neko da me udara sam hteo da vidim sta se desava i samo sam cuo kako mi neki lik kaze da sam retardiran i pocinje da pcuje ako takav covek ne bude kaznjen neznam onda

Niko Salamanca

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Dostavite POV od pocetka situacije i dje nije pola POV-a crn ekran
Rok za to 12h​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom