Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
66035
Players nickname
Teo Crnii
Administrators nickname
Niko Salamanca
Date
Jul 29, 2025
Time
00.00
Proofs
https://imgur.com/gallery/1a6Ffbd

Teo Crnii

Well-known member
Leader of unofficial org
Želim da ovu žalbu pregleda Nixa ili Abraham.
Admin je odbio moju fam aktivnost za familiju Brothers in Shadow s tvrdnjom da je talacka namjestena jer su dosla 4 sahpovca od njih su 2 iz moje familije pa evo da ja detaljno objasnim ja sam za taoca uzeo prvog sahpovca kojeg sam nasao na auto putu i otisao u Hipoy Selo s njim rekao sam mu kao i inace da pozove pojacanje nakon par minuta su dosla 2 sahpova vozila tocnije 4 covjeka ja neznam jel taoc posalo Global ili Lokal to je bila njegova odluka, dosla su 4 sahpovca te su odrašeni pregovori kao i inace, ja nisam mogao utjecat tko ce doci na talacku jer u to doba dana ima jako malo ljudi na serveru a pogotovo ljudi koji ce doci na talacku kako sam ja trebao znati tko ce doci na talacku ja sam se upustio u RP situaciju i nisam prepozano dvojicu iz moje familije jer bi to bilo jasno MG jer su osobe imale balaklave i bili su u uniformi, to sto su dosla samo 4 sahpovca nibe moj problem nego od statea sto ne dolaze i ja nisma mogao doci do statea i rec da se moji iz fama micu jer to nebi bilo u skladu s RP-om, i ako na talacku ne migu fokazit stateovci koji su u mojoj familiji zasto se drugim familijama ne odbije aktivnost. Niko je rekao također da je tadašnji taoc trenutno u mojoj familiji a to nije točno što i sami možete provjeriti. Još jednom govroim da talačka nije namještena i nisam mogao utjecat tko ce doci iz statea i orvi out cujem da moji iz familije ne smiju doci kao state.

Molio bih vas da se skine warn s moje familije jer sam sve uredno odradio i nije mi receno da ljudi koji su u stateu a da su kod mene u familiji ne smiju doci na talacku, nemam bas dugo ovu familiju i nksma mogao biti upoznat s time. Volio bih kada bi skinuli warn s moje familije Brothers in Shadow jer smatram da je odluka admina pogrešna.

Poštovanje, Teo Crni

Teo Crnii

Well-known member
Leader of unofficial org
I zelim da dodam da nigdje u pravilima neformalnih organizacija ne pise da ljudi iz statea koji du u mom famu ne smiju biti na talackoj je nisam bio upoznat s tim i zato bi volio da se skine warn sa familije

Status
Not open for further replies.
Top Bottom