Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban za GP 1.1 | Aldin Verstappen | For Mujo

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7878
Players nickname
Leo Darkin
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jul 29, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/KH9Z8r3

Leo Darkin

Player
Player
Niko Salamanca ne znam odakle mu pravo da pogleda uopste moj acc al nmvz .Zahtevam unban na ID 7878. U slucaju da me pitate za money wipe ja prihvatam, znam moju gresku koju sam napravio 2 put ali ja se nadam da ce te mi dati jos jednu i poslednju sansu da ispravim sve to .Hvala unapred i ja se nadam da cu dobiti tu drugu sansu.

Leo Darkin

Player
Player
Niko Salamanca ne znam odakle mu pravo da pogleda uopste moj acc al nmvz .Zahtevam unban na ID 7878. U slucaju da me pitate za money wipe ja prihvatam, znam moju gresku koju sam napravio 2 put ali ja se nadam da ce te mi dati jos jednu i poslednju sansu da ispravim sve to .Hvala unapred i ja se nadam da cu dobiti tu drugu sansu.
Nije mi bila namera prekršiti to pravilo ali eto ne znam sta mi je ja sam na ovom projektu već od 2021 ili 0d 2022 i za mene je ovo bio najbolji projekat .Izvinjavam se i nadam se da će te se smilovati i dati mi jednu poslednju šansu. Hvala unapred

Status
Not open for further replies.
Top Bottom