Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Guda

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL: Martin
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Od 12 do 02
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 9+
6. Vaš Discord: guda_1950
7. Vaše ingame ime: Martin Alhabib
8. Vaš ID: 70135
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: crime

DODATNE INFORMACIJE

1. Zasto zelim postati admin?

Zelim postati admin jer zelim doprineti zajednici i pomoci da server bude sto bolji. Imam veliko iskustvo u RP-u i smatram da mogu pomoci u odrzavanju reda i pravednosti. Volim organizovanost i fer igru, i mislim da bih mogao dobro da se uklopim u admin tim.

2. Koje su moje prednosti?
Odgovoran sam, posten, i uvek spreman da saslusam obe strane pre nego donesem odluku. Znam pravila servera veoma dobro, i imam strpljenja da pomazem igracima, bilo da su novi ili iskusni. Takodje sam dosta aktivan i brzo reagujem kad treba.

3. Koje su moje najvece slabosti?
Ponekad previse analiziram situacije i zelim da sve bude idealno, sto moze da uspori odluke. Radim na tome da bolje balansiram brzinu i preciznost.

4. Hocete li biti spremni napustiti RP zivot i postati admin?
Da, spreman sam da napustim RP ulogu i potpuno se posvetim admin duznostima ako dobijem priliku.

5. Hocete li biti spremni prodati svoj biznis?
Da, u potpunosti razumem pravila i spreman sam da prodam biznis ako postanem admin. Pravila su tu s razlogom i postujem ih.

6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne, nemam nikakvih IRL problema koji bi mi smetali da budem aktivan. Imam stabilno vreme i mogu redovno da budem prisutan na serveru.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom