Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved GOV | Korumpirana biografija | Laci Dzoks ID 76977

Status
Not open for further replies.

Laci Dzoks

Player
Player
.
Ime: Laci Dzoks
Ime oca: Nepoznato
Ime majke: Nepoznato
Visina i težina: 180cm 75kg
Starost: 14 godina
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Subotica, Srbija
Pol: Muški
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Crna
Tetovaže: Leva noga i vrat

Prednosti:

Izuzetna sposobnost manipulacije
Visoka inteligencija i hladnokrvnost
Snalažljivost u kriznim situacijama
Vešt u skrivanju dokaza i hakovanju sistema
Odlično rukovanje oružjem

Slabosti:
Nepoverljiv prema svima
Opsednut kontrolom i informacijama
Impulsivan pod pritiskom
Slabost za moć i luksuz

Životna priča:

Rođen sam u svetu gde su pravila samo reči na papiru, a moć se meri brojem ljudi koji su spremni da ti puste metak u leđa. Moj otac je bio kriminalac iznutra do kostiju – legenda koja je vozila crni džip, nosila pištolj pod sako i nije se dvoumio da nekoga smakne kad bi mu stao na put. Nije bio tata kakvog deca imaju u snovima. On je bio ratnik u ratu bez pravila, čovek od koga se tresla cela četvrt.
Moje detinjstvo bilo je stajanje na ivici noža, učeći da brojevi nisu samo cifre, već dugovi koje plaćaš krvavo. Kad sam naučio da hodam, već sam pratio oca po ulicama gde su ljudi nestajali bez traga. Kuća nije bila dom – bila je tvrđava, punjena oružjem, lažnim dokumentima i neplaćenim računima za krv. Mama je šutala i trpela, znajući da nema izbora.
Sa deset godina već sam bio deo posla – kurir za porudžbine koje nisu mogle da se pitaju. Naučio sam da ne pitam, da ne govorim, da budem hladan kao led. Brat mi je završio u rupi za koju se priča samo u šaptu, jer je napravio grešku. Ja nisam.
Kriminal je u meni – u venama, u mozgu, u svakom otkucaju srca. Ja sam senka svog oca, njegov naslednik i ono što grad zaista zaslužuje. Rođen sam da vladam u svetu gde zakon ne postoji.

Priča o karijeri

Karijeru sam započeo dok su drugi tek učili da broje pare. Sa samo 10 godina već sam bio duboko uključen u poslove koje odrasli kriju iza zatvorenih vrata i ispod stola. Prvi zadatak mi je bio jednostavan – prenos paketa, ali paketa koje niko nije smeo da pita šta sadrže. Naučio sam brzo da u ovom poslu ne smeš da postavljaš pitanja i da svaki korak može biti poslednji ako pogrešiš.
Brzo sam se uzdigao. Postao sam pouzdan lik u svetu gde poverenje znači život ili smrt. Sa 12 godina sam bio u krugu ljudi koji su donosili važne odluke – dogovori, ucene, obračuni. Iza kulisa, ja sam bio veza između senki i pravih moćnika. Počeo sam da prikupljam informacije, ucene, snimke i dokaze koji su lomili karijere i uništavali živote.
Moj rad nije bio vidljiv. Nisam bio na naslovnim stranama, ali svaki ključni potez u gradu prošao je kroz mene. Kada bi neki rival pokušao da se probije, ja bih sa lakoćom organizovao njegov pad. Koristio sam policijske veze, prljave pare, pa čak i pritisak na sudije. Bio sam majstor igre – ni jedan potez nije bio slučajan, ni jedna reč nije bila bez značaja.
Danas, sa samo 14 godina, imam moć koju mnogi nisu ni sanjali. Moji neprijatelji šapuću moje ime, a moji saveznici znaju da sa mnom nema pregovora. Karijera mi je priča o preživljavanju, kontroli i vrhu koji sam zaradio krvi i pameti. Još nisam ni blizu kraja.

Ishodi:

Laci može vezivati, vući, ubacivati i izbacivati iz kola, lečiti, voziti, paliti kamericu i gledati PDA dok drži revolver ili tejzer.
Laci može naci i razbiti kamericu igrača koja ga je uhvatila u korupciji (sa me ,do i try komandama)
Laci može primiti mito u vidu oruzja, pancira, municije i para (do $100.000)
Laci može da se ponaša bahato prema gradjanima kolegama i kriminalcima, zbog problema sa živcima.
Laci može da koristi/poseduje/prodaje ilegalno oružje.
Laci može saradjivati i pljačkati sa kriminalcima kako bi prikupio dokaze (Banka, 24/7, Gun Store)

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVAĆENA.
Mito ne možete da tražite.
Pazite na pravilo PG
Pazite na PD 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom