Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
64
Players nickname
Uros Abdulhodidmoretti
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Jul 7, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/LGFTkzh

MightyUki

Player
Player
Poštovana administracijo, želim vam ugodnu večer!
Već više od godinu dana nisam u mogućnosti igrati na vašem projektu zbog razloga koji su mi i dalje nepoznati. I dalje sam uvjeren da nisam svjesno prekršio nikakva pravila, niti imao lošu namjeru.
Zato bih volio, ako je moguće, dobiti drugu šansu.
Nikada ranije nisam bio banovan, a broj mojih kazni u igri je bio minimalan, što mislim da govori o mom ponašanju i pristupu igri.
Volio bih ponovno zaigrati s prijateljima s kojima sam proveo mnoge sate na serveru i zajedno stvarao nezaboravne uspomene.
Vaš server je za mene bio više od obične igre – bio je mjesto opuštanja, zabave i pravog zajedništva.
Znam da svi griješimo, ali isto tako vjerujem da svi zaslužuju mogućnost da pokažu da su naučili iz toga.
U proteklom periodu sam razmišljao o svemu i još više cijenim ono što sam imao dok sam igrao na vašem projektu.
Oduvijek sam poštovao pravila, igrače i administraciju, i ukoliko mi se ukaže nova prilika, pokazao bih još veću odgovornost i zrelost.
Spreman sam prihvatiti sve uvjete koje postavite za mogući povratak, sa obzirom da nikad nisam preksrio ni jedno teze pravilo niti bio banovan to ne bi bio nikakav problem i u buducnosti.
Ukoliko postoji potreba za dodatnim informacijama ili razgovorom, tu sam i rado ću odgovoriti.
Još jednom, iskreno vas molim da razmotrite moju molbu i omogućite mi povratak na server koji mi puno znači.
Unaprijed zahvaljujem na vašem vremenu, strpljenju i razumijevanju.
Srdačan pozdrav!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom