Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unblacklist Vredjanje Projekta | Aldin Verstapppen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
58212
Players nickname
Marko Low
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jan 19, 2025
Time
00:00
Proofs
//

Mare_Changretta

Player
Player
Dobar dan draga administracijo i dobar dan poštovani gospodine Nixa.

Ja sam kažnjen za Vredjanje Projekta pre 7 meseci, ja sam to pravilo prekršio iz ljutnje zbog Snex Flow-a.
Sad ću Vam ispričati celu priču:

Na mom main nalogu sam dobio ban za G.P 1.8 i nakon 7 dana dobio unban, ali u medjuvremenu sam bio u pozivu sa Snex Flow i on mi je rekao da nemam mogućnost da pisem unban appeal i ja sam se iznervirao i slučajno na tiket napisao ovo je najgori projekat. Igrao sam 7 dana i napisao na tiket da li može fix auta administrator je došao i fixao mi je auto ali kroz par dana sam dobio ban za vredjanje projekta. Pitao sam gospodina Aldina na discord u dm zašto sam dobio ban a on mi je na to odgovorio da postavim žalbu na forum, to sam i uradio. Na žabu na forumu mi je Abraham odgovorio da sam na tiket vredjao projekat ja sam se tek onda setio sta se desilo.

Ja se jako kajem zbog ovoga i obećavam da se neće više nikad ponoviti. Ja vas molim za još jednu šansu i vjeruj te mi da je neću prekršiti više niti jedno pravilo i nadam se da cu jednog dana postati ono što sam uvijek želio a to je admin ili lider. Puno sam ljudi upoznao na ovom projektu i mnogo mi je drag i voljeo bih da ponovo zaigram.
Hvala na izdvojenom vremenu.

Pozdrav,
Marko Low

Status
Not open for further replies.
Top Bottom