Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
62945
Players nickname
Lazar Kacamak
Suspect ID
68324
Date of violation
Jul 31, 2025
Time of violation
15:24
Proofs
https://youtu.be/bDxgfrlZz4o

LakiKacamak

Player
Player
Ceo grad se zali na ovog lika i njegovu sprdnju od fama, svi znaju da koriste citove i cesto krse pravila, voleo bih da vidim POV jer ne znam kako je moguce da skine ceo pancir i pola hpa mom drugu i meni dok smo skakali, na zalost kamerica nije zabelezila taj momenat.

Pookie Belvederovic

Player
Player
Ceo grad se zali na ovog lika i njegovu sprdnju od fama, svi znaju da koriste citove i cesto krse pravila, voleo bih da vidim POV jer ne znam kako je moguce da skine ceo pancir i pola hpa mom drugu i meni dok smo skakali, na zalost kamerica nije zabelezila taj momenat.
druze ruke nemas... kao drugo za sta ti trazis pov request.. auuu

Mimi Snow

Player
Player
brate jel vidis ti zuti krug negde? kakav pov request.. i stojis bukvalno u mestu.. i ti mislis da si " Invincible " sa pancirom i ako se rolas

LakiKacamak

Player
Player
brate jel vidis ti zuti krug negde? kakav pov request.. i stojis bukvalno u mestu.. i ti mislis da si " Invincible " sa pancirom i ako se rolas
kasno sam ukljucio kamericu
pov rekvest trazim jer je lik one shotao mog druga pre toga ne radi se o meni

Denis Miic

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam Odbiti ovu zalbu
ne mozete zahtevati pov od igraca ako nije event​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom