Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Los Santos Vagos I Yusuf Choppa

Rejected
Status
Not open for further replies.

Jusuf Ali

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Jusuf
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5h
5. Vaš Discord: jusuf0909
6. Vaše ingame ime: Yusuf Choppa
7. Vaš ID: 41677

Dodatne informacije

1. Lider za Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Zelim bit lider ovo organizacije jer mi je zelja da iskusim kako je to biti lider bio sam vise puta hc ali nikad nisam mogao da iskusim kakav je osecaj da budem lider. Zelim vodit ovu organizaciju jer sam u njoj i Ballasim provodio najvise vremena. Imam tu nekakvu povezanost sa ovom organizacijom koju nemogu opisati recima.
2. Imam iskustva kao clan neke crime organizacije i zeleo bih da to moje iskustvo primenim u Vagosima. Moja zelja da vodim ovu organizaciju i da je izguram do maksimuma da bude jedna od najaktivnijih organizacija.
3. Sobzirom na to da poznajem pravila i da sam dobar sa ljudim verujem da bi moja organizacija mogla da bude jedan od retkih da ode bez warna. Imam spremnu celu HC-du i ljude kojim verujem da ce moja organizacija biti sigurna dok me nema.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Uz dovoljno truda nadam se moja buduca organizacija biti jedan od najaktivnijih organizacija koja bi pravila sto vece probleme drzavnim organizacijam da bi im se smucilo na sami pomisao Los Santos Vagosa. Ulozio bih svaki trenutak svaki momenat i svaku suzu u ovu organizaciju i da se sto vise moja organizacija cuje i da se pominje kao jedna od najboljih. Zivim dan kada cu moci da postanem lider neke crime organizacije nadam se da je to sada.

Srecno ostalim ucesnicima

Status
Not open for further replies.
Top Bottom