Znam ja da ce dobiti permu ali ja necu dobiti pareJbg, barem ce ovaj da dobije zasluzen perma ban
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Znam ja da ce dobiti permu ali ja necu dobiti pareJbg, barem ce ovaj da dobije zasluzen perma ban
Carlose brate secas se tvog brata stojketa Jebiga ovaj brat je debil takvi ljudi treba da budu blacklistani iz zivotaDraga administracijo, prodavao sam familiju ID-u 15316 za 14m. Kada sam mu preneo familiju sa kucom on je treba da mi da pare ali usao je u kucu i prekinuo poziv na discordu i nakon toga me je blokirao . Kasnije su ga moji drugari hteli kontaktirati ali on se javljao ali svaki put kad su spomenuli da da pare on je prekinuo poziv i blokirao bi ih .
Evo ga dokaz sto smo pisali u DM na discordu : Watch @Ogi Tosimovic - Discord 2025-07-31 18-00-24 | Streamable
Smatram da ovaj igrac treba da se kazni
jel je moguce da ovaj idalje nije dobio banZnam ja da ce dobiti permu ali ja necu dobiti pare
Watch @Ogi Tosimovic - Discord 2025-07-31 18-00-24 | Streamable evo ga opet jer nije htelo da radiPoruke sa discorda Video Unavailable
a u formularu sa stavio opet video jer je istekao video jer je bio sa streamable