Sve u pov.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Najjače da sam pucaoovo nije pov od pocetka stranac 74910 je tu gospodju vec vredjao i pucao i sad nas je nasao dok smo se vozili i ona je u samoodbrani uzvratila!
Najjače sinek salji dokaz.Kamerica mi radi 24/7stranac 74910 me je vec pucao bez brojanja i vidi se da je upalio kamericu kad je dosao pored nas jer je znao da cu ga ubiti trazite pov od pocetka!
pov od pocetka vidi se da je izrezano editovan je pov tako da nece biti priznato gg!Najjače sinek salji dokaz
Sinek nisam nju vredjao neko onog muskarca.ovo nije pov od pocetka stranac 74910 je tu gospodju vec vredjao i pucao i sad nas je nasao dok smo se vozili i ona je u samoodbrani uzvratila!
Najjače jeste editovano je imaš neki problem sa tim.pov od pocetka vidi se da je izrezano editovan je pov tako da nece biti priznato gg!
pov od pocetka treba jel se vidi da je trimovan pov razumesSinek nisam nju vredjao neko onog muskarca.
Nemoj ti nista da mi govoris molim te.Prvo naučite ove iz fema da broje od 5 do 0 i pricamo.pov od pocetka treba jel se vidi da je trimovan pov razumes![]()
pov od pocetkaaaaaPregled zalbe u toku
ispravio samNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Molim vas ispravite naslov zalbe. Format za ispravno popunjavanje zalbe pogledajte > OVDJE
Imate rok 12 sati