Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
50862
Players nickname
Kala Snjikov
Administrators nickname
Niko Salamanca
Date
Aug 1, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/gallery/g-p-1-4-Mi0Ilqv#c3U70yQ

Kala Snjikov

Player
Player
Postovanji Nixa, Abrahame i Aldine,
Voleo bih provo da nepomenem da je Niko Salamacna odlican decko i jako dobar aministrator u to sam se mogao sam uveriti i dobro zna svoj posao.
Dakle dobio sam ban za Generalno Pravilo 1.4 na accountu na kojem igram vec par godina i na kojem se mnogo trudim, a razlog dobijanja ban-a je sljedeci.

Jos pre 3 godine sa dobrim drugarom iz osnovne smo igrali CS i povjerio sam mu moj steam nalog kako bih i on mogao da igra Premier mod jer ga on tada nije imao. Proslo je od tad dosta vremena nismo se uopste culi i on je taj moj steam nalog koji sam mu povjerio zloupotrijebio i napravio sebi nalog na Grand RolePlay-u dok sam ja tada vec imao svoj dodatni nalog,

Kada je on postavio aplikaciju za Aministratora Niko Salamaca me je obavjestio sta smo uradili i koje pravilo smo prekrsili time i izbacio me je iz administracije sto je podpuno razumljivo

Volio bih kada bi ste mi nekako izasli u susret, uvazili ovu zalbu i pomogli da rijesm ovu situaciju.
Ime mog social cluba je: ShaarkMan
i naravno ako je potrebno prihvatam money wipe

Srdanan pozdrav Kala Snjikov!

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Ovo je drugi put da krsis ovo pravilo , kazna ostaje , cekaj da istekne

Status
Not open for further replies.
Top Bottom