Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Vasopsyho

Player
Player
1. Vaše ime u RL : Vasilije
2. Vaše godine : 14
3. Vremenska zona : GTM+1
4. Prosječna aktivnost na dan : 4-10h
5. Vaš Diskord : akaponevic
6. Vaše Ingame ime : Zizi Shayk
7. Vaš ID : 63793

Dodatne Informacije

1. Lider za:
Los Santos Vagos

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

- Iskustvo sa bandama:

Dugo sam u bandama, bio sam član i Vagos-a ranije, tako da znam kako sve funkcioniše – od sprayeva, pa do odnosa s drugim frakcijama. Znam koji su problemi i šta treba da se popravi da bi banda bila aktivna i ozbiljna.

- Aktivnost i ozbiljnost:
Aktivan sam svaki dan i uvek sam za akciju, ali uz to mi je bitno da se sve radi s nekom organizacijom. Ako postanem lider, neću voditi frakciju samo da je “imam”, već da stvarno diše kao tim. Redovne ture, sastanci, podele uloga – sve što čini ozbiljnu bandu.

- Vagos kao ime ima težinu:
Los Santos Vagos treba da ima identitet – da ne budemo samo "žuti što pucaju", već da se zna za nas i po ponašanju, i po RP-u, i po stavu. Želim da vratim Vagosu autoritet i reputaciju na serveru. Da budemo banda koju poštuju, ne samo zbog oružja, nego zbog discipline i organizacije.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

Prvo, obuka novih članova – da svi prođu kroz osnovna pravila i da znaju kako se ponaša u situacijama (pljačke, sukobi, pregovori itd.). Drugo, uvesti više IC aktivnosti osim pucnjave – npr. RP reketiranja, ilegalni dogovori, prodaje, druženja, sastanci u hoodu. Treće, interno pravilo da se nonRP ponašanje kažnjava – ko upada u turf ratove bez razloga, ili ne poštuje liderstvo, leti napolje.

Mike Jameson

Vlasnik dzumara
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju Los Santos Vagos koji će se održati u ponedeljak 04.08.2025. sa početkom u 19h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom