Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
77529
Players nickname
Lui Alcapone
Administrators nickname
Denis Miic
Date
Aug 1, 2025
Time
3:58
Proofs
https://imgur.com/a/OAHneI9

Luii Alcapone

Player
Player
Ovako branili smo masinu na kuci 223 u tom trenutku dolazili su 2 igraca koji su non stop dolazili mi smo njima izbrojali 5 sekundi i oni su se odmakli i tojest brojali smo 5 al nismo izbrojali svih 5 jer su se odaljili kad su se odaljili stajao sam afk ispred kuce nakon cega su krenuli da me pucaju i ubili vratio sam se tamo stao samo sa strane i krenuo je da me puca iz daljine nakon cega me je zamalo ubio nahilovao sam se i sa AR-om krenuo da ga pucam a nisam ga uopste pogodio ni jednom jer je predaleko od mene a u tom trenutku admin Denis je specao i dao je meni za G.P 6.15. Prvo mu je razlog bio jer se pucam u sred grada bez razloga pa kad sam mu ibjasnio da branim masinu on je meni rekao da ja treba da pustim njega da on mene ubije pa da ga okacim a ne da se branim da me ne ubije kakvo je to pravilo da ja ne smem da se branim kad mene neko puca. Pritom pre nekoliko dana nam je odgovorio na zalbu sa porukom koju cu vam dostaviyi da vidite gde je nas decko pucao prvi i kad sam ga ja ubio ja nisam prekrsio jer sam se branio jer je drugi igrac prvi pucao na mene. Nemam Pov ove situacije jer sam ukljucio zadnjih 5 min replay. Molim vas da mi se skine upozorenje jer ja njemu nikako nisam mogao da brojim a da stanem i da me ubije to je FEARRP jer ja nemam strah za zivot da ce da me ubije i to je cista glupost. Njegov odgovor kad sam mu poslao ovu sliku mi je rekao da to pravilo vazi samo za PD koja je razlika izmedju PD i drugih valjda to pravilo vaze za sve na ovom serveru ja imam pravo da se branim kada me neko drugi puca a ne da dodjem da ga pustim da me ubije pa onda okacim ja od toga nemam nista.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Dostavi dokaz da je bila masina tu i da je iko brojao , admin je obisao sve i nigdje nije nasao oko vas masinu , a da brojite razlog masina a nje nema to nije validno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom