Igrac mi nije ocitao prava.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kao prvo nemas celi pov sto znaci da ti je mozda ocitao prava pre nego sto si snimao,kao drugo prevozio te do doca,I POD TRECE ON JE NG-EVAC KAKO DA TI CITA PRAVA PA ON TE NE HAPSI JOOOOOOOJ.Igrac mi nije ocitao prava.
Kako sefe ti kazes kao treba da ima duzi pov jer mu je mozda ocitao prava a onda kazes kao ngevac netreba da cita pravakao prvo nemas celi pov sto znaci da ti je mozda ocitao prava pre nego sto si snimao,kao drugo prevozio te do doca,I POD TRECE ON JE NG-EVAC KAKO DA TI CITA PRAVA PA ON TE NE HAPSI JOOOOOOOOJ
Samo da se zna on ima pravo da cuti ako hoceTakodje u povu se jasno vidi i cuje kako igrac koji je hapsen govori u docu nisi mi ocito prava i to vise puta a on ignorise.
A kako ce on onda znati da ima pravo na drzavnog advokataSamo da se zna on ima pravo da cuti ako hoce
to ce mu reci pandur koji ga hapsi.prosto ko pasuljA kako ce on onda znati da ima pravo na drzavnog advokata
Znace kad mu ocita prava taj sto ga hapsi a svakako je trazio sam advokata kad bi dao duzi pov vidjelo bi seA kako ce on onda znati da ima pravo na drzavnog advokata
Ako da duzi pov ceo ng bi dobio varn zato sto ste stavili spajkove pod zemljom ali nije sigurno takav da okaci sve vasZnace kad mu ocita prava taj sto ga hapsi a svakako je trazio sam advokata kad bi dao duzi pov vidjelo bi se
kao prvo ne verujem da je covek postavio spajkove pod zemljom,a i da jeste to ti je bug u igrici i on nije kriv za to.kao drugo,da bi cela organizacija dobila samar,onda 3 coveka iz te org bi trebali da prekrse neko pravilo.nauci pravila pa onda kreni da kenjas. P.S verujem kad bi taj lik sto okacio ovog iz nga imao pov tih nevidljivih spajkova,odma bi ga kacio.uzivaj mudonja.Ako da duzi pov ceo ng bi dobio varn zato sto ste stavili spajkove pod zemljom ali nije sigurno takav da okaci sve vas
Sramota pokazati kako se ljubi asfalt po NGuAko da duzi pov ceo ng bi dobio varn zato sto ste stavili spajkove pod zemljom ali nije sigurno takav da okaci sve vas
Nema, totalno su siznuli ovi ljudi kad ti kazemSramota pokazati kako se ljubi asfalt po NGu![]()
Šok i vjevericaNema, totalno su siznuli ovi ljudi kad ti kazem