Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
68324
Players nickname
Daki Navaroo
Administrators nickname
Micka Mic
Date
Aug 1, 2025
Time
0000
Proofs
https://youtu.be/cxhBd3O0gCY?si=REnuqD4pIS-sVB_R

DakiHuliganq

Player
Player
Postovana administracijo zelim da izrazim iskreno kajanje zbog prekrsenog pravila ali ja kad sam pocinjao da igram grand napravio sam svoj mein 54786 i posle twink 68324 medjutim moja sestra je napravila svoj mein 54124 i twink, 68409 i stariji brat svoj mein 54518 i twink 70850. Stvarno nismo znali da to ne sme to je bio pocetak igranja ovog projekta i nema boljeg, Stekao sam za 2 godine igranja dosta dobrih drugara otvorio sa njima sad Familiju Atomic i lider sam fama i sve ide super druzimo se po ceo dan smo tu uplacujemo grand coinse. Ja se stvarno jos jednom izvinjavam ako mozete ovaj put da nam oprostite svima ne zelim da izgubim sav trud na ovom projektu i svaki dan koji sam igrao jer ovde sam svaki dan proveo hvala administracijo Izvinajvam se svima jos jednom! Ne zelim da ostavim familiju ne mogu da vam objasnim koliko mi je zao i da ne mogu da izdrzim be zovog projekta :(
Prihvatamo MoneyWipe!!!!
:(

Uros Eldorado

Player
Player
Od pocetka svoje grand karijere delim 100k sa ovim covekom, kod njega licno kuci sam bio vise puta ima 1 brata i sestru celu karijeru se druzimo sticemo novac,drugare kola itd itd... ja smatram da je najjmanje sto mozete da uradite da ga unbanate ili bar smanjite kaznu ovaj covek se trudio da bi sve palo u vodu molim vas pruzite mu sasnu.
HVALA U NAPRED
LP

Status
Not open for further replies.
Top Bottom