Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
696969
Players nickname
CRedington
Suspect ID
47760
Date of violation
Aug 2, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://streamable.com/y425xd

cRedington

Player
Player
Poštovani, Želim da prijavim igrača ID 47760, koji se nalazi na Discord serveru Rubiroza Famq, iako je taj server zabranjen jer ga vodi osoba poznata pod imenom Kimi Rubiroza, koja svakodnevno narušava pravila i šteti zajednici servera. Napominjem da se preko tog istog servera promoviše još jedan Rubiroza Store, koji je već bio prijavljivan i trenutno je „freezan“ zbog velikog broja reportova. Što je još ozbiljnije, igrač 47760 je ranije bio blacklistovan, a sada se odjednom pojavio kao lider organizacije, što mi je jako sumnjivo. Igrač 47760 na taj način izbegava kaznu sa glavnog Discorda i učestvuje u aktivnostima na zabranjenim serverima, što smatram izuzetno neprimerenim, pogotovo jer je u pitanju lider organizacije. Plus da bi izbegao kaznu sa njegovom starog discorda on je napravio novi discord preko koga je postao lider organizacije. Smatram da ovakvo ponašanje nije primereno i da je u suprotnosti s pravilima. Molim da administracija izvrši proveru. Video Dokaz : Watch sta bre | Streamable

Urke_Slayven

🔞𝙀𝙓 𝘽𝙖𝙡𝙡𝙖𝙨 𝙇𝙚𝙖𝙙𝙚𝙧🔞
Player
Kao sto se vidi to nije moj discord ovo je pokusaj namestanja molio bi da se kazni i za lazni forum mozete proveriti slobodno ciji je tag
image.png

Urke_Slayven

🔞𝙀𝙓 𝘽𝙖𝙡𝙡𝙖𝙨 𝙇𝙚𝙖𝙙𝙚𝙧🔞
Player
To nije moj discord
Uzivaj proverite slobodno i dc iz i sve
Evo ga moj discord id:1140065200565915779
Koj mozete i sami proveriti
Uporedite dc id od tog dc i i mog i videcete sve a ja klk znam dc id se ne moze menjati

cRedington

Player
Player
Tvoj stari discord je blacklistovan sa grand servera, vidi se u videu gore da je to tvoj stari discord. I onda si napravio novi discord kako bi mogao da postanes lider. Sve imas crno na belo gore u videu, plus si dobio unblacklist sto si molio ko dete muju u dm i plakao mu da oces unblaclist i on ti dao ali nije sa discorda tkd.... to bad for you

Luka Ghostt

Player
Player
Tvoj stari discord je blacklistovan sa grand servera, vidi se u videu gore da je to tvoj stari discord. I onda si napravio novi discord kako bi mogao da postanes lider. Sve imas crno na belo gore u videu, plus si dobio unblacklist sto si molio ko dete muju u dm i plakao mu da oces unblaclist i on ti dao ali nije sa discorda tkd.... to bad for you
jel ovo kimi opet kmeci zato sta ne turfa ili?

Konstantin Gracanin

Player
Player
Poštovani, Želim da prijavim igrača ID 47760, koji se nalazi na Discord serveru Rubiroza Famq, iako je taj server zabranjen jer ga vodi osoba poznata pod imenom Kimi Rubiroza, koja svakodnevno narušava pravila i šteti zajednici servera. Napominjem da se preko tog istog servera promoviše još jedan Rubiroza Store, koji je već bio prijavljivan i trenutno je „freezan“ zbog velikog broja reportova. Što je još ozbiljnije, igrač 47760 je ranije bio blacklistovan, a sada se odjednom pojavio kao lider organizacije, što mi je jako sumnjivo. Igrač 47760 na taj način izbegava kaznu sa glavnog Discorda i učestvuje u aktivnostima na zabranjenim serverima, što smatram izuzetno neprimerenim, pogotovo jer je u pitanju lider organizacije. Plus da bi izbegao kaznu sa njegovom starog discorda on je napravio novi discord preko koga je postao lider organizacije. Smatram da ovakvo ponašanje nije primereno i da je u suprotnosti s pravilima. Molim da administracija izvrši proveru. Video Dokaz : Watch sta bre | Streamable
Ahahahahahah ovakav report jos nisam ovekivao da cu da vidim, ali ne nisam ja niti imam taj dc niti forum + sam na moru

Luka Blackwood

Player
Player
Cisto namestanje bana ti u pov-u pokazujes kako neko sa istim discordom kao urke igra trenutno grand a kada si otisao na grandov discord i pokazao urektov discord ponovo pise da je poslednji put igrao gta pre 2 nedelje

RosenReise

Player
Player
Cisto namestanje bana ti u pov-u pokazujes kako neko sa istim discordom kao urke igra trenutno grand a kada si otisao na grandov discord i pokazao urektov discord ponovo pise da je poslednji put igrao gta pre 2 nedelje
Decko sta pricas ti, lepo se vidi kako u discord unban appeal zalbi na njegovom forum accountu pise njegov ingame ID i discord ID, njegov drugi discord acc koji je u ilegalnom discordu ima isti discord ID kao sto je on napisao na toj zalbi sto znaci da se podudaraju i to dokazuje da je to on sa drugog discorda, usput kazes da je igrao pre 2 nedelje na main discord accountu a bukvalno je cele nedelje bio u igrici sto donekle opet dokazuje da je to njegov drugi disc acc

Status
Not open for further replies.
Top Bottom