1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 8-12 sati
5. Vaš Discord:kosmar369
6. Vaše ingame ime: Joza Schlagenhaft
7. Vaš ID: 78134
1. Lider za: Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
2.1. Mislim da zbog iskustva u drugim kriminalnim organizacijama kao što su Blood Street Gang, The Familis ,Vagos i Ballas Gang, mogu biti dobar lider za Los Santos Vagos.
2.2. Proveo sam dosta vremena igrajući u kriminalnim organizacijama i smatram da imam dovoljno iskustva za ovu poziciju.
2.3. Želim da unaprijedim kriminalne aktivnosti i da cjeli gheto bude u žutoj boji
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
Rankove treba dodjeljivati prema zaslugama i svaki niži rang treba poštovati više rangirane.
Nove članove treba pažljivo birati, samo one koji poznaju pravila servera i prošli su provjeru.
Već imam spreman tim za turfove koji je spreman zauzimati i braniti teritorije.
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 8-12 sati
5. Vaš Discord:kosmar369
6. Vaše ingame ime: Joza Schlagenhaft
7. Vaš ID: 78134
1. Lider za: Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
2.1. Mislim da zbog iskustva u drugim kriminalnim organizacijama kao što su Blood Street Gang, The Familis ,Vagos i Ballas Gang, mogu biti dobar lider za Los Santos Vagos.
2.2. Proveo sam dosta vremena igrajući u kriminalnim organizacijama i smatram da imam dovoljno iskustva za ovu poziciju.
2.3. Želim da unaprijedim kriminalne aktivnosti i da cjeli gheto bude u žutoj boji
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
Rankove treba dodjeljivati prema zaslugama i svaki niži rang treba poštovati više rangirane.
Nove članove treba pažljivo birati, samo one koji poznaju pravila servera i prošli su provjeru.
Već imam spreman tim za turfove koji je spreman zauzimati i braniti teritorije.