Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Los Santos Vagos | Zare Lepadassy

Rejected
Status
Not open for further replies.

Zare

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Zarko

2. Vaše godine 18

3. Vremenska zona: GMT +2

4. Prosek online po danu: 5h+

5. Vaš Discord:zaree00nat

6. Vaše ingame ime:Zare Lepadassy

7. Vaš ID:71499

Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Zašto baš ti trebaš biti lider Los Santos Vagos?

Verujem da posedujem dovoljno iskustva, znanja i ozbiljnosti da vodim jednu od najaktivnijih i najvažnijih banda na serveru. Tokom prethodnog igranja sam pokazao lojalnost, liderstvo, RP disciplinu i sposobnost organizacije. Moj cilj je da Vagos postane stabilna i poštovana organizacija, kako u ghettu, tako i van njega.

1. Iskustvo i poznavanje organizacije
Tokom vremena provedenog na serveru bio sam deo više organizacija, ali Los Santos Vagos mi je najbliži — kako po RP stilu, tako i po atmosferi. Bio sam ranije visokorangirani član Vagos bande, tako da poznajem njenu unutrašnju strukturu, pravila i potencijal. Zbog toga verujem da mogu voditi organizaciju efikasno, bez haosa i fail RP-a.

2. Vizija jačanja ghetta kroz organizovan RP
Ghetto organizacije često padaju zbog loše organizacije, DM-a bez smisla i ignorisanja RP-a. Moja želja je da Vagos postanu simbol jakog RP-a u ghettu – da budemo opasni, ali organizovani. Želim da izgradim tim koji zna da odigra sve — od turfa do ozbiljnog kidnap RP-a, bez trollovanja i nepoštovanja pravila servera.

3. Liderstvo i odgovornost
Volim da vodim tim, da preuzmem odgovornost i da drugi mogu da se oslone na mene. Lider nije samo pozicija – to je uloga u kojoj moraš znati kada da slušaš, kada da odlučiš, i kada da se postaviš. Želim biti taj koji postavlja standarde, motiviše članove i brani boje Vagos bande u svakom trenutku – i IC i OOC.

OVO BI BILI RANKOVI:
  • 1 | Nuevo (Novajlija) – Novi član, u fazi obuke.
  • 2 | Chico (Dečko) – Početnik koji je pokazao osnovnu lojalnost.
  • 3 | Soldado (Vojnik) – Aktivni član spreman za turfove i ilegalne akcije.
  • 4 | Matón (Batinaš) – Udarni član, koristi se za likvidacije i pritisak.
  • 5 | Jardinero (Čuvar teritorije) – Zadužen za patrolu turf zone i zaštitu baze.
    6| Camello (Diler) – Zadužen za distribuciju droge i zaradu novca za bandu.
    7 | Veterano (Veteran) – Iskusni član bande, učestvuje u većim planiranim RP akcijama.
  • 8 | El Sicario (Plaćeni ubica) – Specijalista za ozbilne RP akcije (otmice, atentati, itd).
  • 9 | Caporal (Kapetan) – Vođa manje grupe, vodi manje akcije i komanduje nižim rangovima.
  • 10 | Teniente (Poručnik) – Pomaže u vođenju bande, učestvuje u planiranju turfova.
  • 11 | Jefe Segundo (Zamenik lidera) – Desna ruka lidera, donosi odluke kada lider nije tu.
  • 12 | El Jefe Mayor (Šef operacija) – Nadzire celu organizaciju, iznad svih osim lidera.
  • 13 | Líder – Glavni vođa Los Santos Vagos. Donosi završne odluke i vodi celu bandu.

Mike Jameson

Vlasnik dzumara
Server Administrator
ODBIJENO

Nepravilan format, mozete okaciti novu aplikaciju sa formatom OVDE

Status
Not open for further replies.
Top Bottom