Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
47035
Players nickname
Louis Hateborn
Suspect ID
33702
Date of violation
Aug 2, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://streamable.com/usa5a2

han yakuzzaa

Player
Player
opet nebitalac koji je koristio shax redux jer nema ruke
brate koliko god ti to puta rekao opet si jakijev minion kojeg niko ne voli sem lerdy rivasa ahshashaha i morao da promeni ime u albert wesker da bi ga primili u neki fam jer niko ne zeli mimi snow na ovom projektu

Mimi Snow

Player
Player
brate koliko god ti to puta rekao opet si jakijev minion kojeg niko ne voli sem lerdy rivasa ahshashaha i morao da promeni ime u albert wesker da bi ga primili u neki fam jer niko ne zeli mimi snow na ovom projektu
sta blud prica..nemam ja sta ovde nebitalcu da se pravdam... samo cu ti reci sta si i ti i meni rekao.. koliko god puta rekao da sam jakijev minion.. ne menja to da si koristio " shax " bez rukasu jedan

han yakuzzaa

Player
Player
sta blud prica..nemam ja sta ovde nebitalcu da se pravdam... samo cu ti reci sta si i ti i meni rekao.. koliko god puta rekao da sam jakijev minion.. ne menja to da si koristio " shax " bez rukasu jedan
cekaj blud ti mene vredjas da sam nebitalac kao da je neki flex biti bitan u igrici a za ovo nemas ruke je jos gora izjava nije svakome igrica zivot pa da mora da zna da se puca

Niko Salamanca

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Zahtevam da ID 33702 dostavi POV s eventa Rat za Resurse datuma 02/08/2025 u 13:45 kako ubija ID 47035
Rok za dostavu POV-a 16h

Svaki naredni offtopic ce biti kaznjen

Status
Not open for further replies.
Top Bottom