Kvazi Krimos
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!hvalaaG.P. 6.2
Naljutio se debeli zato sto nije mogao da me robaKvazi Krimos
nemas ruke pa moras da bezis u kucu ko picka ajde sad idi placiNaljutio se debeli zato sto nije mogao da me roba![]()
Vidi brata sto me dize sa revolverom u ruci. iKvazi Krimos
imam biografiju licnu mogu lgn da te dizem revomVidi brata sto me dize sa revolverom u ruci. i vratio sam se napolje posle toga i absolutno vas prosuo![]()
Approved - Lična biografija | Miki ALPacino I 46708 Vidim ali ova biografija je odavno povucena zbog tvog krsenja pravila trebao bi to sam da znas a ne brini sad cu ti ja lagano unistiti zivotimam biografiju licnu mogu lgn da te dizem revom![]()
brate moj nauci da roleplay-as pa onda nesto pricaj,sam sebe si upravo ukopa kad si reka da si usao i onda izasaoVidi brata sto me dize sa revolverom u ruci. i vratio sam se napolje posle toga i absolutno vas prosuo![]()
neka sad mangasuuuApproved - Lična biografija | Miki ALPacino I 46708 Vidim ali ova biografija je odavno povucena zbog tvog krsenja pravila trebao bi to sam da znas a ne brini sad cu ti ja lagano unistiti zivot
opasan na baterijeApproved - Lična biografija | Miki ALPacino I 46708 Vidim ali ova biografija je odavno povucena zbog tvog krsenja pravila trebao bi to sam da znas a ne brini sad cu ti ja lagano unistiti zivot
radis ooc pretnje preko ovogaa biografije je i dalje approved nemoj da se znojis bato lgnApproved - Lična biografija | Miki ALPacino I 46708 Vidim ali ova biografija je odavno povucena zbog tvog krsenja pravila trebao bi to sam da znas a ne brini sad cu ti ja lagano unistiti zivot
radis ooc pretnje preko ovogaa biografije je i dalje approved nemoj da se znojis bato lgn
Tpao me je admin do njega. Nisam usao u kucuKvazi Krimos