By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nisu iste zalbe mozes proveritiBrate moj pod br.1 Vise puta si napisao 1 zalbu,br.2 sva ova pravila nisu preksrsena u roku od mjesec dana,br.3 to sto si ti glup i sto ne znas da rp-as kako treba nije nas problem sam sebi si napravio sranje iz kojeg se izvuc neces.I prije si imao problem sa nama+ koristio si ilegalan redux znaci sine pogledaj kome ces da se zamjeris prije nego sto ista kacis
Kacem si za possible cheat i approvdovano je nzm o cemu pricas kidaro kad ruke nemasNisu iste zalbe mozes proveriti![]()
Kad to bas ne vidimKacem si za possible cheat i approvdovano je nzm o cemu pricas kidaro kad ruke nemas
Jun.4 brate mojKad to bas ne vidim
To sam ja okacio lika brate moj ne on meneJun.4 brate moj
vidim sad ali nbtn bio si se zakacio sa Sinss family i kad smo te okacili za Illegalan Redux,PG i MG odma si povukao zalbu jer si se usra kao kerinaTo sam ja okacio lika brate moj ne on mene
Majmune ja sam sa sins familijom dobar ja sam pomogao da se ta familije osnuje ja sam okacio lika za ilegalan redux da bi povukao vasu zalbu jesi lud ti?vidim sad ali nbtn bio si se zakacio sa Sinss family i kad smo te okacili za Illegalan Redux,PG i MG odma si povukao zalbu jer si se usra kao kerina
ma pusti ga sta prica eto ti si pomogao a sad kacis lika iz sins famaMajmune ja sam sa sins familijom dobar ja sam pomogao da se ta familije osnuje ja sam okacio lika za ilegalan redux da bi povukao vasu zalbu jesi lud ti?
Kacim zato sto ne moze da se ponasama pusti ga sta prica eto ti si pomogao a sad kacis lika iz sins fama
pa jbg brt zbog ono jedne puske krsis pravila i kvaris rpKacim zato sto ne moze da se ponasa