Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Los Santos Vagos | Zare Lepadassy

Rejected
Status
Not open for further replies.

Zare

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Zarko

2. Vaše godine 18

3. Vremenska zona: GMT +2

4. Prosek online po danu: 5h+

5. Vaš Discord:zaree00nat

6. Vaše ingame ime:Zare Lepadassy

7. Vaš ID:71499

Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje

Verujem da posedujem dovoljno iskustva, znanja i ozbiljnosti da vodim jednu od najaktivnijih i najvažnijih banda na serveru. Tokom prethodnog igranja sam pokazao lojalnost, liderstvo, RP disciplinu i sposobnost organizacije. Moj cilj je da Vagos postane stabilna i poštovana organizacija, kako u ghettu, tako i van njega.

1. Iskustvo i poznavanje organizacije
Tokom vremena provedenog na serveru bio sam deo više organizacija, ali Los Santos Vagos mi je najbliži — kako po RP stilu, tako i po atmosferi. Bio sam ranije visokorangirani član Vagos bande, tako da poznajem njenu unutrašnju strukturu, pravila i potencijal. Zbog toga verujem da mogu voditi organizaciju efikasno, bez haosa i fail RP-a.

2. Vizija jačanja ghetta kroz organizovan RP
Ghetto organizacije često padaju zbog loše organizacije, DM-a bez smisla i ignorisanja RP-a. Moja želja je da Vagos postanu simbol jakog RP-a u ghettu – da budemo opasni, ali organizovani. Želim da izgradim tim koji zna da odigra sve — od turfa do ozbiljnog kidnap RP-a, bez trollovanja i nepoštovanja pravila servera.

3. Liderstvo i odgovornost
Volim da vodim tim, da preuzmem odgovornost i da drugi mogu da se oslone na mene. Lider nije samo pozicija – to je uloga u kojoj moraš znati kada da slušaš, kada da odlučiš, i kada da se postaviš. Želim biti taj koji postavlja standarde, motiviše članove i brani boje Vagos bande u svakom trenutku – i IC i OOC.

Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

. RP Temeljeni Regruti

• Regrutujte samo one koji razumeju RP i pravila servera.
  • Organizujte inicijaciju kroz RP — npr. test lojalnosti, "krvavo krštenje", zadatak na terenu.

💼 . Organizujte RP Sastanke

• Bar jednom nedeljno okupite članove i voditi RP sastanak u bazi.
  • Koristite RP dijalog: govor tela, emocije, žargon (npr. “orale ese”, “vamos”, itd).

🔫 . Osmišljeni Zločini i Akcije

• Ne idite samo na turf ratove. Osmislite:
    • Pljačku iz RP razloga (npr. osveta, poruka policiji).
    • Otmicu člana neprijateljske bande.
    • Pregovore i trgovinu (npr. oružje, info, teritorija

Status
Not open for further replies.
Top Bottom