Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
43053
Players nickname
Domo Duoblade
Suspect ID
73032
Date of violation
Aug 2, 2025
Time of violation
16:48
Proofs
https://streamable.com/f86gbz

Domo Doublade

Cijenim tuđe, volim svoje - tako sam naučio❤️
Leader of unofficial org
pozdrav administracijo ovaj deckic me je kacio za 6.15 ali nije slutio da je samog sebe ukopao kao sto se vidi na povu kod njega koristi cheat redux pod imenom Ro9an taj redux u sebi sadrzi aim lock gdje precizno cilja kao sto se vidi na ovom povu gdje momak koristi taj redux, taj radux je zabranjen na svim grand rp serverima jer u sebi posjeduje aim lock i dosta toga sada cu vam poslati pov gdje je neki momak sa stranog servera snimio pov sa time cheat reduxom

zelim da ovu zalbu pogleda neki iskusan Senior Admin ili Aldin Verstappen koji ima mnogo iskustva u Administraciji

njegov pov na kojem se vidi cheat aimlock redux dolje u kutu

pov od stranca koji pokazuje isti taj cheat redux u areni na grand rp-u

Također sam skinuo pov u slucaju ako momcic povuce pov sa YouTube-a

Domo Doublade

Leader of unofficial org
Konju matori idi zeni se pravi decu nemoj deci da kvaris igru sto nepokazes tvoj redux sa cheats gde nepose nista na mapi a imas aim lock i posible cheats
jel ti krivo sto si samog sebe sjebo? nisam ti ja kriv sto si na to spao da korstis hahah

Domo Doublade

Leader of unofficial org
Jel bi mogao sad da mi pokazes pov kad si nas skoro nas 3 ubio ubio jednog bez da je izvaduo pusku
đabe se decko pokusavas izvuci samog sebe si ukopao momcicu
molim bez off topica neka dalje administracija odluci

Mimi Snow

Player
Player
pozdrav administracijo ovaj deckic me je kacio za 6.15 ali nije slutio da je samog sebe ukopao kao sto se vidi na povu kod njega koristi cheat redux pod imenom Ro9an taj redux u sebi sadrzi aim lock gdje precizno cilja kao sto se vidi na ovom povu gdje momak koristi taj redux, taj radux je zabranjen na svim grand rp serverima jer u sebi posjeduje aim lock i dosta toga sada cu vam poslati pov gdje je neki momak sa stranog servera snimio pov sa time cheat reduxom

zelim da ovu zalbu pogleda neki iskusan Senior Admin ili Aldin Verstappen koji ima mnogo iskustva u Administraciji

hahhaha npc kaci sa cheatom

Omco Vepar

Player
Player

Big Bossu icices i ti za pomaganje citerima i 1.1 ulazis preko bratovog acc na tvom pc

Status
Not open for further replies.
Top Bottom