By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Sto me provociras sa slika iz nasi fam chat?
HAHAHAHAAHHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAe a ovaj ivica montevski najjaci kaze bice velika pomoc HAHAHAHAHAHAH
Sto da neSto me provociras sa slika iz nasi fam chat?
Ivica nije prevarant ko vi Mozete da stavljate sto hocete i vredjate. Vec sam upoznao Green Company, znam da vi je zao sto sam napustio i imamo svoju porodicu. Pozdrave a ovaj ivica montevski najjaci kaze bice velika pomoc HAHAHAHAHAHAH
video nema tvog glasa snimas na obs superId 20025 je reko da dodjem u gepek da me karaju crnci + MG.
Id 21791 MG + i spominjao mi je majku.
SVE SE VIDI NA POV
i ti si mi pcovao majku al ne cuje se tvoj glas sta da radim sad nisam imao tad ukljucen nvidiaId 20025 je reko da dodjem u gepek da me karaju crnci + MG.
SVE SE VIDI NA POV
Aha,HAHAHAHAi ti si mi pcovao majku al ne cuje se tvoj glas sta da radim sad nisam imao tad ukljucen nvidia
Id 20025 je reko da dodjem u gepek da me karaju crnci + MG.
SVE SE VIDI NA POV
ti si stvarno lud sta stavljias discord na forumId 20025 je reko da dodjem u gepek da me karaju crnci + MG.
SVE SE VIDI NA POV
Si retardiran koji kurac vas obs spopo???druze snimas sa obs znamo svi
nek ti je srecno
ajde slikaj da vidimo koji program koristis ajdeSi retardiran koji kurac vas obs spopo???
Samo vi monte serete nesto da snimam sa obs jer ste videli da snimam ne ,jer snimam ne.
Pa koji vam je kurac dokle visee!?