Postovanje administraciji, ovako mislim da doticni gospodin 10845 neprestano krsi pravila ovog predivnog projekta, znam da ima samo u 2025 preko 50 kazni In Game a tek na forumu,necu komentirat.. Jako je toksican, psihicki maltretira svih oko sebe, tako mene konstantno psihicki maltretira i ja ne mogu ovo vise trpit.
Molim vas pogledajte samo na forumu koliko kazni ima .. Znamo da se nedavno vratio sa Konstatnog krsenja pravila gdje mu je BL twink i Main ali nazalost dobio je unban.. Ali on i dalje masovno krsi pravila , To nisu male greske puno pravila krsi GP 6.15, BA itd... Znamo jako dobro da su i manji IDevi sa duplo manje kazni dobili BL ali ovaj gospodin savrseni ne prestaje maltretirat sve oko sebe.. Ja iskreno ne mogu ni igrat vise zbog ovakvih ljudi poput njega, svaki dan svima oko nas kvare zabavu na ovom predivnom projektu.
Evo neke prijave samo sa foruma..
Vidimo i ovdje 2024 kad ga je Abraham banovao Approved - Konstantno Krsenje pravila 10845 ali on i dalje poslije toga krsi pravila grada..
Ajmo dalje sa kaznama..
Ovdje je banovan za 1.7 60 dana
Ajmo dalje sa ostalim kaznama
Samo pogledajte da je preko 150 dana banovan , BA, MG, Pzz 1.1, GP 6.15, a da ne govorim za GP 3.1 i GP 3.2 koliko psuje ostale igrace dok se zabavljaju...
Nadam se da cete razmotrit moju zalbu na doticnog igraca jer stvarno i iskreno kvari svima RP, Zabavu itd...
Jefta Babaroga :*
Molim vas pogledajte samo na forumu koliko kazni ima .. Znamo da se nedavno vratio sa Konstatnog krsenja pravila gdje mu je BL twink i Main ali nazalost dobio je unban.. Ali on i dalje masovno krsi pravila , To nisu male greske puno pravila krsi GP 6.15, BA itd... Znamo jako dobro da su i manji IDevi sa duplo manje kazni dobili BL ali ovaj gospodin savrseni ne prestaje maltretirat sve oko sebe.. Ja iskreno ne mogu ni igrat vise zbog ovakvih ljudi poput njega, svaki dan svima oko nas kvare zabavu na ovom predivnom projektu.
Evo neke prijave samo sa foruma..
Approved - BA | 10845
ima tu cr,mg,occ uvrede ali da manemo to sve interesuje me ovo sto me odvede na event vezanog da se jurimo sa zivotinje
gta5grand.com
Approved - Pravilo dogadjaja 1.2 I 10845,53542
Sve se vidi u Pov. Momci su dosli na airdrop tejzovali zatim vezali, robali i na kraju uhapsili.
gta5grand.com
Approved - Geto.P 1.12, PG | 10845
Dobar dan draga administracijo lice me je prvo pretrazivalo sa strane niti reklo da se okrenem ili slicno pa posle toga kad sam ispunio sve zahteve me je ubilo tako da molicu da se kazni igrac Hvala.
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 | 10845
sve u pov radili smo pljacku auta nas 2 i jedan lik dolazi te bez ikakog uslova i icega SAM na nas 2 krene..
gta5grand.com
Approved - FailRP | 10845
Sve u pov.Igrac nema perk u biografiji da moze da ubije nekoga ukoliko ga uhvati u korupciji.
gta5grand.com
Vidimo i ovdje 2024 kad ga je Abraham banovao Approved - Konstantno Krsenje pravila 10845 ali on i dalje poslije toga krsi pravila grada..
Reviewed - konstantno krsenje pravila | ID:10845
ukrao sam mu auto i on se naljutio i kacio me za G.P 1.1 i G.P1.4 jos glumi korumpiranog policajca i uzima ljudima pare
gta5grand.com
Ajmo dalje sa kaznama..
Approved - TK,Geto p.1.12 I 10845
Dobar dan postovana administracijo ovaj covek je htio da me roba digo me,ja sam slusao naredbe ali me na kraju ubio,te time krsi geto pravilo 1.12ubija svog teameta,te time krsi pravilo TK,smatram da ovaj igrac treba biti kaznjen.Fala.
gta5grand.com
Approved - Masovno kršenje pravila | ID 10845 i 36834
Postovanje gospodine Abrahame. ID 10845 je banovan za konstantno krsenje pravila od strane vas na tom main accountu jer ima preko 100+ ingame kazni ali njegov twink account 36834 koji takodjer ima puno kazni nije kaznjen uopste. Zamolio bih vas kako ste blacklistali njegov main account ID...
gta5grand.com
Approved - G.P 3.1 | ID:10845,21563
sve se vidi u pov-u psuju samo vredjaju iz organizacije
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 | ID:10845
sve se vidi u pov-u puca dok nije poceo parasut i nema razlog
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 | ID:10845
sve se vidi u pov-u puca dok nije poceo parasut i nema razlog
gta5grand.com
Approved - Blackmailing + 3.1 3.2 I 10845
ja sam npc ja sam vukasin nemam ruke mrzim ogisu mintyx Zamisli citujes kao ogisa i kao rubiroza
gta5grand.com
Approved - G.P 6.4+BA|ID:23864,10845
Naime Vukasin Siciliano radi u sahp nema korumpiranu glica uniformu i oblaci se kao pd roba ljude u getu slobodno proverite da je pirpadnik sahp mozda leava kad vidi zalbu ali proverite logove e moji rankovi Secret Sheriff(28) i ovo radi...
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.15 I 56398 10845
Sve u POV-u. Pošto su mi dali uslov, krenuo sam da bežim što znači da sam isti i ispunio.
gta5grand.com
Ovdje je banovan za 1.7 60 dana
Ajmo dalje sa ostalim kaznama
Approved - G. P. 6.15 | 22266
Igrac je odbrojao 5 sekundi za 2 sekunde, mislim da se tako ne broji. Ja pocinjem da ga pucam nakon 5 normalnih i nakon njegovog pucanja.
gta5grand.com
Approved - Off-topic u CC I 15705, 10845, 25552
SVE SE VIDI U NAZNACENOJ SLICI. ZAMOLIO BIH DA SVAKI OFF-TOPIC BUDE KAZNJEN. HVALA
gta5grand.com
Approved - 60604 . 10845 , 49474 / G.P 1,1 , 1.4 , 1.7 i 1.8
jedan od njih priznao ostala dvojica su pod upitnikom al imam sumnju da krse.
gta5grand.com
Approved - GP 6.4 | 10845
Kao sto se moze videti policajac je samo uleteo u crvenu zonu i ubio me u toku kradje, animacija kradje je zabagovala pa se nije videlo da kradem ali stvarno mi nije jasno kako je smeo sam doci i to u crvenu zonu i ubiti me.
gta5grand.com
Approved - BA I 10845
na 0:03 se vidi kako lezi mrtav radi CL i na 0:28 prilazim do njega i on je ziv zelim da ga kaznite maximalno
gta5grand.com
Approved - G.P 3.1 I 10845
Igrac pise u ooc chat da sam NPC, sto meni nije prijalo i osetio sam se uvredjenim. Trazim adekvatnu kaznu za igraca
gta5grand.com
Approved - G.P 3.1 I 10845
Igrac pise u ooc chat da sam NPC, sto meni nije prijalo i osetio sam se uvredjenim. Trazim adekvatnu kaznu za igraca
gta5grand.com
Approved - Fail rp + Bug a buse | ID:10845
sve se vidi u pov-u dogovorili smo se da mi da pare a ja da mu vratim ukraden auto on je usao u auto i izbacio me i ubio
gta5grand.com
Approved - Zalba PG CR I 10845
sve se vidi u pov i ako mu baga net vidi se jasno da se zaleteo u auto koji je udario
gta5grand.com
Approved - Psovanje OOC | 10845
Ovako ovaj momak me pucao ispred moje kuce bez ikakvog razloga kada sam ja njega ubio on je javio na discord drugarima i pojavilo se njih 2 i njih sam ubio i na kraju je krenuo da me psuje ooc...
gta5grand.com
Approved - Visestruko krsenje vecinu pravila I ID:313 ; ID:3538 ; ID:10845 ; ID:3684
Ni sam ne znam koliko je pravila prekrseno u navedenom video materijalu, ovo je katastrofa, vredjanje, udaranje, FearRP, VDM,DM, i ko zna koliko jos pravila sve se vidi na POV inace, lica vise puta prekidaju RP situaciju pa je sami nastavljaju kada njima to odgovara i kada oni to zele
gta5grand.com
Samo pogledajte da je preko 150 dana banovan , BA, MG, Pzz 1.1, GP 6.15, a da ne govorim za GP 3.1 i GP 3.2 koliko psuje ostale igrace dok se zabavljaju...
Nadam se da cete razmotrit moju zalbu na doticnog igraca jer stvarno i iskreno kvari svima RP, Zabavu itd...
Jefta Babaroga :*