Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
64734
Players nickname
Jefta Babaroga
Suspect ID
10845
Date of violation
Aug 2, 2025
Time of violation
0000
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=v07LzqPD4wE

Jefta666

Player
Player
Postovanje administraciji, ovako mislim da doticni gospodin 10845 neprestano krsi pravila ovog predivnog projekta, znam da ima samo u 2025 preko 50 kazni In Game a tek na forumu,necu komentirat.. Jako je toksican, psihicki maltretira svih oko sebe, tako mene konstantno psihicki maltretira i ja ne mogu ovo vise trpit.
Molim vas pogledajte samo na forumu koliko kazni ima .. Znamo da se nedavno vratio sa Konstatnog krsenja pravila gdje mu je BL twink i Main ali nazalost dobio je unban.. Ali on i dalje masovno krsi pravila , To nisu male greske puno pravila krsi GP 6.15, BA itd... Znamo jako dobro da su i manji IDevi sa duplo manje kazni dobili BL ali ovaj gospodin savrseni ne prestaje maltretirat sve oko sebe.. Ja iskreno ne mogu ni igrat vise zbog ovakvih ljudi poput njega, svaki dan svima oko nas kvare zabavu na ovom predivnom projektu.

Evo neke prijave samo sa foruma..

Vidimo i ovdje 2024 kad ga je Abraham banovao Approved - Konstantno Krsenje pravila 10845 ali on i dalje poslije toga krsi pravila grada..

Ajmo dalje sa kaznama..

Ovdje je banovan za 1.7 60 dana

Ajmo dalje sa ostalim kaznama

Samo pogledajte da je preko 150 dana banovan , BA, MG, Pzz 1.1, GP 6.15, a da ne govorim za GP 3.1 i GP 3.2 koliko psuje ostale igrace dok se zabavljaju...
Nadam se da cete razmotrit moju zalbu na doticnog igraca jer stvarno i iskreno kvari svima RP, Zabavu itd...

Jefta Babaroga :*

Status
Not open for further replies.
Top Bottom