Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
60162
Players nickname
Amir Baldee
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jan 13, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/PQ9Chjp

Amir Ajkula

Player
Player

Poštovana administracijo, prije svega bih vas iskreno zamolio da pročitate do kraja jer pišem ovo najiskrenije na svijetu, znam da ste puno puta prevareni na ovu foru kao sa iskrenošću ali ja ne znam kako da vam dokažem da sam stvarno iskren.

Znači, dana 13.01.2025 dobio sam ban od administratora Aldina Verstappena zbog kršenja generalnog pravila 1.1, po drugi put i iskreno kažem da sam pogriješio i u tom trenu nisam znao da kršim to pravilo sve dok nisam dobio zasluženu kaznu. Ovim putem bih vam samo htio, po ne znam ni ja koji put, reći da mi jenezamislivo velika želja da se vratim na ovaj projekat svome društvu, svojoj ekipi i velikim prijateljima s kojima sam, na sreću, još u kontaktu i čujemo se svaki dan a ja, dok oni igraju, samo gledam i pričam s njima. Najiskrenije vam govorim da mi to nije bila nikakva namjera i priznajem da sam pogriješio tim postupkom ali evo, još jednom kažem, imam stvarno veliku želju da zaigram ponovo sa prijateljima i prihvaćam bilo šta, bio to money wipe ili smanjenje kazne (npr na 30d) ali stvarno mi je samo želja vratiti se pa taman sve iz početka bilo ili ne znam ni ja šta više.

Obećavam da se ovako nešto nikad više neće dogoditi ni pod koju cijenu jer sam se sad u ovom periodu, od skoro 7 mjeseci, opametio i razumio stvarno što sam do sad radio, ne što se tiče igre nego i s ljudske strane jer je ispalo da vas želim na neki način prevariti.
Hvala vam i nadam se pozitivnom odgovoru i da ćete ovo sve pročitati jer sam stvarno iskren.

Ugodna večer,

Amir Balde.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom