Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Los Santos Vagos | Erik Gold

Rejected
Status
Not open for further replies.

Erik Gold

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Erik
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 4 - 8 sati
5. Vaš Discord: erik.gold
6. Vaše ingame ime: Erik Gold
7. Vaš ID: 55698

Dodatne informacije

1. Lider za
Los Santos Vagos

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Na projektu sam vec duze vreme i imam mnogo iskustva u crime i state organizacijama
i zato sam odlucio isprobati mjesto leader-a.

Prijatelji i drugi ljudi koji me poznaju me smatraju vrlo opustenog - nikad nisam gubio kontrolu nad svojim radnjama i emocijama,
te verujem da je to vrlo bitna stvar za poziciju lidera kao i primer ostalim clanovima org-a.

U dosta crime organizacija sam bio HC i na osnovu mojeg znanja sam uveren da cu biti u mogucnosti da vodim organizaciju.
Takodjer imam i ljude koji ce mi pomoci u vodstvu ovog org-a.

Kada govorimo o clanovima, svakom clanu ce biti jednako gledan njegov rad i takodjer dat zasluzeni rank i novcani bonus.

Svaki novi clan koji ce se zeleti pridruziti organizaciji ce morati proci isptivanje koje ce se sadrzati od osnovnih pitanja
vezanih o eventima u bandi kao i pravilima ovoga projekta.

Grafiti Team i Turf Team ce biti celokupno popunjen za maksimalni ucinak i rezultat.

U ovoj org. biti ce prioritiziran RP sa stalnim pljackama GS i prodavnica 24/7 kao i
talackim situacijama.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

U org-u cu pokusati ucestaliti napade na State Objecte jer ih je u poslednje vreme minimalno.

Svaki clan org-a bih imao svoj dnevni zadatak i to bi ovisilo je li on dio Graffiti Team-a, Turf Team-a
ili ako nije bi mu bio zadatak da ode na talacku koju bi napravili ili napad na GS / 24/7.

Takodjer bi postojali eventi unutar org-a u kojim bi clanovi mogli da dobiju
rank up / novcanu nagradu kao sto su aktivnost unutar org-a, najvise prefarbanih graffita itd.

Svake nedelje HC ce gledati aktivnost clanova i biti ce odluceni rankovi ili bonus
za njihovu aktivnost / neaktivnost unutar org-a.

Rankovi:

1. Suspend
2. Youngster
3. Ghetto Boy
4. Gangster
5. Dealer
6. Shooter
7. Graffiti Team
8. Graffiti Team Leader
9. Turfer
10. O.G.
11. Street Boss