sve u pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nigde se ne cuje kako brojis kume
Imas i ti 5 od mene za pucanje bez brojanja
Nemoj da si NPC sine ako imas POV okaci...dostavi cijeli pov da se vidi kako radis CL 10 puta, zahtijevam od administatora koji pregleda ovu zalbu da zatrazi duzi pov kako igrac krsi konstantna pravila .... CL 10 puta minumum uradio i FAILRP
Ucio pravila za leadera 2 mjeseca hahahahahaahImas i ti 5 od mene za pucanje bez brojanja![]()
on ih naucio a ne ko ti brat je vodio fib a nzm dal si ti vodio neku org?Ucio pravila za leadera 2 mjeseca hahahahahaah
Хј иди дечко цутај bukvarУцио правила за лидера 2 мјесеца хахахахахаах
Jaka stvar vodit org jaooon ih naucio a ne ko ti brat je vodio fib a nzm dal si ti vodio neku org?
pa jeste to sto ti ne mozes nismo mi krivi pozdrav batoJaka stvar vodit org jaoo
Bate sto kacis kad ces sam sebe uvest u kovna video sam pov od emre druze barem 6 puta si otiso CL barem...sve u pov
Normalno cu da kacim sto da neces da mi zabranis mozda?Бате сто кацис кад цес сам себе увест у ковна видео сам пов од емре друзе барем 6 пута си отисо ЦЛ барем...
Bate samo kazem ti si njega okacio a preko 10 puta u par minuta si lupio CL to ti je konstantno krsenje i to ti je perma(samo kazem)Normalno cu da kacim sto da neces da mi zabranis mozda?
sine de ti vidis da je to konstanto prvo se edokuj hotelasu pa onda pisi nesto ne brukaj seBate samo kazem ti si njega okacio a preko 10 puta u par minuta si lupio CL to ti je konstantno krsenje i to ti je perma(samo kazem)
Iz jedne RP situacije izvlacis 10 CL-a i mislis da ce dobiti permu.Bate samo kazem ti si njega okacio a preko 10 puta u par minuta si lupio CL to ti je konstantno krsenje i to ti je perma(samo kazem)
Volim i ja tebesine de ti vidis da je to konstanto prvo se edokuj hotelasu pa onda pisi nesto ne brukaj se