Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
50862
Players nickname
Kala Snjikov
Administrators nickname
Niko Salamanca
Date
Aug 1, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/gallery/g-p-1-4-Mi0Ilqv#c3U70yQ

Kala Snjikov

Player
Player
Kada sam dobio ban za G.P. 1.4 mislio sam da znam razlog i na tu temu posatavio zalbu ali sam zaprvo tek sad shvatio sta je u pitanju.
Ja imam 2 kupljena GTA V na 2 razlicita steam naloga sto znaci 2 razlicita Rock Star Social Culbova sa jednog steam accoutna ja igram i na njemu je moj dodatni nalog i main, a na drugom accoutnu kojem je moj drugar imao pristup je napravio sebi account bez mog znanja na svom racunaru ali taj GTA i steam koristim za nesto drugo i nikada nisam sa svoje IP adrese usao ni na taj account do druga u Grand-u niti u taj GTA, sa svog Rock Stara sam imao samo svoj Main nalog i moj Twink nalog, nadam se da je ovo samo neka greska koju sam i ja tek sad otkrio i nadam se da ce to tijesiti.

takodje sam u tom periodu kada sam dobio ban i kada sam izbacen iz administracije dobio ban sa driscord-a od Grand RolePlay-a sto sam danas dobio Un ban nisam siguran da li je to bilo greskom ali sve u svemu evo i lik od zalbe ako to mozda moze nesto da pomogne:
LINK

Moj Steam: sharkhive -Rock Star koji je povezan na njega: ShaarkMan
Moj drugi Steam: lazzzzzzaarr -Rock Star koji je povezan na njega: LazzRRw

ID od mog Maina: 50862
ID od mog dodatnog naloga: 78792
ID od drugovor naloga: 78832

Volio bih uvazite moju zalbu jer mi ovaj Projekat zaista znaci dosta i neih volio da ispastam zbog greske drugih jer u ovaj proekat sam ulozio dosta vremena, novca i truda.
I siguran sam sa se ova gresna NIKAD nece vise ponoviti jer sada zelim svoj maksimum zelim da ulozim u GRAND RolePlay i mnogo bih mi znacilo da dobijem drugu sansu.

-Saglasan sam za svaki vid provere koji je potreban sta god mislite da je potrebno i najbolje da se sazna istina
-Saglasan sam i ako je potrebno da vam posaljem IP aresu i IP adresu od druga
-Prihvatam Money Wipe ako je potrebno naravno

Hvala Vam na citanju i nadam se da me razumete i da razaumete moju situaciju

Status
Not open for further replies.
Top Bottom