Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

ja sam djole

Player
Player
Vaše ime IRL: Erik
  1. Vaše godine: 17
  2. Vremenska zona: UTC+1
  3. Prosjek online po danu: 10h+
  4. Vaš Discord:lukawhitee
  5. Vaše ingame ime:Luka Zbukaa
  6. Vaš ID:79018

1. Lider za..... The Families
    2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
    1.Mislim da bih uz svoje iskustvo iz ostali kriminalnih organizacija bio odlican lider za organizaciju The Families
    2.Kao lider organizaciju The Families smatram da bi bili najbolja kriminalna organizacija u gradu.
    3.Svaki dan bi se ispunjavali sve zadakte kao sto su gs,talacke i fz
    3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1. Imam spreman turf tim koji je spreman da zauzima najvise zauzimanja
    2.Svako ko bi ulazio u The Families bio bi ispitan,niko ne ulazi u org bez ispitivanja jer pazim na to da se ne nabijaju warnovi.
    3.Borili bih se protiv policije najvise sto mozemo i napredovali bi svaki dan sve vise i vise

ja sam djole

Player
Player
povlacim

Vaše ime IRL: Erik
  1. Vaše godine: 17
  2. Vremenska zona: UTC+1
  3. Prosjek online po danu: 10h+
  4. Vaš Discord:lukawhitee
  5. Vaše ingame ime:Luka Zbukaa
  6. Vaš ID:79018

1. Lider za..... The Families
    2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
    1.Mislim da bih uz svoje iskustvo iz ostali kriminalnih organizacija bio odlican lider za organizaciju The Families
    2.Kao lider organizaciju The Families smatram da bi bili najbolja kriminalna organizacija u gradu.
    3.Svaki dan bi se ispunjavali sve zadakte kao sto su gs,talacke i fz
    3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1. Imam spreman turf tim koji je spreman da zauzima najvise zauzimanja
    2.Svako ko bi ulazio u The Families bio bi ispitan,niko ne ulazi u org bez ispitivanja jer pazim na to da se ne nabijaju warnovi.
    3.Borili bih se protiv policije najvise sto mozemo i napredovali bi svaki dan sve vise i vise
Povlacim

Status
Not open for further replies.
Top Bottom