Cao dobio sam ban danas za ovo pravilo i zanima me gde sam pogresio jer na isti rockstar acc igram jos od pocetka jednom sam promenio jer vise taj acc nemam ukrali mi acc i usao sam preko novi i dobio sam kaznu sad nije mi jasno sta i kako sam prekrsio ovo pravilo molim vas za malo vise informacije i dal je moguc unban dodatne informacije mogu vam poslat u dm ako vama trebaju nadam se da mozete da pregledati u najbrzem roku jer mislim da se radi o neku gresku jer znam da nisam prekrsio nista jer samo ja igram na taj acc niko se nije konektovao na taj nalog nadam se da je moguc unban jer bas bi mi bilo zao da napustim ovaj server gde se druzim sa prijatelima dve ipo godine skoro tri neznam sta jos rjeci ali to je sve hvala vam unapred nadam se da mozete mi pomoc sa ovaj problem i uzivajte.
Ako nije problem mozete li mi i rjec kako sam prekrsio ovo pravilo jer me bas zanima hvala opet ugodan dan.
Ako nije problem mozete li mi i rjec kako sam prekrsio ovo pravilo jer me bas zanima hvala opet ugodan dan.