Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
68324
Players nickname
Daki Navaroo
Administrators nickname
Micka Mic
Date
Aug 3, 2025
Time
0000
Proofs
https://youtu.be/tZ_zA5D1bpg?si=xJc3PGzVAe3Xib5h

DakiHuliganq

Player
Player
Postovana administracijo bio sam objasnio situaciju Nikoli Armaniju sve kako i sta mi nismo znali kako i sta ide oko pravila sve sam poslao social clubove id nase itd..
Ako je moguce kad vas molim da dobijemo unban na 54786 i 54124 nista drugo da mogu da nastavim gde sam stao drzao sam familiju i sve stekao dosta drugara ja prihvatam svoju krivicu i sve razumem vas ali bio si najsrecniji kad bi dali jednu sansu jos i pazicemo od sad evo obecavam mogu sve i discord call i sve da popricamo hvala!

DakiHuliganq

Player
Player
Postovana administracijo bio sam objasnio situaciju Nikoli Armaniju sve kako i sta mi nismo znali kako i sta ide oko pravila sve sam poslao social clubove id nase itd..
Ako je moguce kad vas molim da dobijemo unban na 54786 i 54124 nista drugo da mogu da nastavim gde sam stao drzao sam familiju i sve stekao dosta drugara ja prihvatam svoju krivicu i sve razumem vas ali bio si najsrecniji kad bi dali jednu sansu jos i pazicemo od sad evo obecavam mogu sve i discord call i sve da popricamo hvala!
Starijeg brata:
Mein: 54518
twink: 70850
Mladjeg brata:
mein: 54124
twink: 68409
moj nalog:
mein: 54786
mein: 68324

Social Club: HULIGAN753
Social Club: SASHA SAJLA
Social Club: FREAKYDEJVID

evo proverite gde je sta napravljeno ali nas je vise u kuci troje nas je i mi nismo znali da ne smemo da imamo ovako svako mein i twink mi imamo 2 racunara kuci ako moze unban na 54124 i 54786 tu mozemo da nastavimo proverite samo social clubove na kojim su tacno ostale pobanujte da nemamo problema nikakvih etoto bi mi bila zelja da nastavim na projektu svaki dan igramo!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Procitaj te lepo sve ja se ne krijem znam da ne lazem pricam istinu opet kazem mogu discord voice sta god da uradim prihvatam sve!!!!!

Money Wipe!!!

DakiHuliganq

Player
Player
Starijeg brata:
Mein: 54518
twink: 70850
Mladjeg brata:
mein: 54124
twink: 68409
moj nalog:
mein: 54786
mein: 68324

Social Club: HULIGAN753
Social Club: SASHA SAJLA
Social Club: FREAKYDEJVID

evo proverite gde je sta napravljeno ali nas je vise u kuci troje nas je i mi nismo znali da ne smemo da imamo ovako svako mein i twink mi imamo 2 racunara kuci ako moze unban na 54124 i 54786 tu mozemo da nastavimo proverite samo social clubove na kojim su tacno ostale pobanujte da nemamo problema nikakvih etoto bi mi bila zelja da nastavim na projektu svaki dan igramo!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Procitaj te lepo sve ja se ne krijem znam da ne lazem pricam istinu opet kazem mogu discord voice sta god da uradim prihvatam sve!!!!!

Money Wipe!!!
Razlog zasto unban na 54124 i 54786!

1. Po ceo dan igramo aktivni smo i sve
2. Dosta smo stekli dobrih prijatelja itd..
3. Drzimo familiju zabavljamo se sprdamo itd..
4. Od pocetka projekta kad sam igrao razmisljao sam kako bi bilo kad nebi mogao vise da igram nije mi do zivota
5. Postujem administraciju nikad nisam vredjao
6. Trudim se da sto manje krsim pravila!!!
7. Ne zelim da izgubim sav trud i sve koliko sam igrao sa drugarima

Pogledajte ovaj put kroz prste nista ne trazim samo 54124 i 54786 unban toliko samo

Status
Not open for further replies.
Top Bottom