Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41759
Players nickname
Alexios Santos
Administrators nickname
vojin panama
Date
Aug 3, 2025
Time
21:40
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1099260/#post-3833254

Alexios Santos

Player
Player
Admin vojin panama me je kaznio za G.P 3.1 jer sam rekao igracu koji igra zenskog karaktera da je kurva ta rec nije OC nego IC.
Rec kurva nije uvreda i ne vredjam nikoga van igrice sa tim OC nego sam rekao da je kurva karakteru. kao sto se viid
zamilio bi da se adminu skrene paznja da mi se ukloni kazna jer je admin doneo pogresnu odluku . Znam pravila bio sam admin do skoro i to nije OC nego IC.

Alexios Santos

Player
Player
U ovoj situaciji je zena igrala ali ja ne znam dal je to musko ili zensko kada vidim karaktera u igrici ja sam pricao u ic situaciji a nisam nikoga vredjao OC sto se i cuje na snimku ...

Alexios Santos

Player
Player
Ja sam se dusevno uvredila srce mi je slomljeno, ne znam kako cu se posle ovog oporaviti... :(
Nemas pravo da komentarises zalbe na administraciju a drugo zabranjeno je bezanje iz RED zone u Green a nisi kaznjena za to
rekao sam ti ono u igrici jer znam da deca biraju zenske karaktere ali nbt to je IC rec na OC drugar ti nije upucen lepo ... ti si prekrsila P.Z.Z 1.3 Zabranjeno je napuštanje RP situacije pridruživanjem u zelenoj zoni/ Upozori

Alexios Santos

Player
Player
Rec kurva nije za ban to je ic uvreda jer je zenski karakter bio od ovo je sramota a ako si vec izmislio da je kaznu trebao si da das ovu kaznu.
6.19 F-riječi i N-riječi su ograničene. | Zabrana 1-3 dana

Alexios Santos

Player
Player
Zasto nije kaznjena za MG pita je drugar jel si u bolnici kaze ne. A i nema pocetak situacije i jos krsi p.z.z 1.3, samo sam ja kaznjen zasto ? Za ovo se treba skinuti moja kazna i admin se opomenuti. Ako pregledas pregledaj kako treba ...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom