Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
54614
Players nickname
Laske Kokilic
Administrators nickname
Nixa_Simba
Date
Aug 3, 2025
Time
00:00
Proofs
///

Laskee

Player
Player
Pozdrav Administracijo. Pre svega ako bi mogao ovu zalbu da pregleda Nixa jer mi je on i izrekao blacklistu.
Naime tokom 15.06.2024 sam dobio blacklistu za lidera iz razloga: Troll izbacivanje iz org za bzvz i uklanjanje bl.
Nazalost ja sam tada bio dete koje nije znalo pravila i zeleo sam da budem velik rank kao svi.
Oni su mi tada obecali rank i ja sam jedva cekao i cekao sam neko vreme i pittao opet lidera da mi da rekao je pokazi se i vremenom ces dobiti..
Ja sam se smorio i bio jako ljut i opet napominjem NISAM znao pravila te sam kickovao pola organizacije obrisao im rolove i sklonio blackliste iz organizacije.
Mislio sam da je to smesno i bezopsano ( npr demorgan itd ) i posle su mi rekli da je to ban.
Iskreno nije mi bilo svejedno i nisam znao da je to ban i samo sam se smirio tada.
Posle par meseci saznajem da imam blacklistu za lidere. Odmah sam Appeal-ovao i dobio odgovor "Odbijeno."
Sazreo sam i kontam da sam preterao i sada nemogu da se vratim u proslost i to da promenim ali znam da cu se truditi i appealovati sve dok mi se kazna ne skine.
Jer sam sada lider Familije na serveru uskoro kacim neformalnu i posle toga bih hteo biti lider organizacije jer stvarno znam pravila i obecavam da se to vise nikada nebi desilo.
Nikada to vise nebi uradio ni najgorem neprijatelju jer stvarno ne zelim nekome nesto unistiti.
Izvinjavam se i nadam se dobrom odgovoru.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom