Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ervin Sopranoo

Player
Player
1. Vaše ime IRL:Ervin
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT+2
4. Prosjek online po danu:8hz
5. Vaš Discord:dzakulicc
6. Vaše ingame ime:Ervin Salamanca
7. Vaš ID:73622

Dodatne informacije

1. Lider za.....Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Mislim da bi se dobro snasao na mestu lidera ove organizacije zbog moga proslog iskustva u organizaciji Los Santos Vagos,gdje sam bio razliciti cin uvijek ali nikad ne lider.Sa ovom potezom mislim da bi uboljsao Los Santos Vagos-e jer bi se skupnim snagamo preko dogovora na sastancima rjesavanjem problema i svih ostalih stvari poboljsali i digli nasu organizaciju na najvisi nivo. Kao Lider ove organizacije bi radio na tome da bi imali cim vise talackih situacija,pljacki prodavnice,i tako dalje.Kolege koje se ne budu dobro ponasale ili radili stvari koje su zabranjeno sljedila bi im kazna poput suspenda ili cak nesto vise.Ovu organizaciju bih poboljsao i sa time da bi imao redovne sastanke i obuke za sve kolege kojima su potrebne.

Rankovi:
13.Sef
12. Zamenik Sefa
11. Enforcer
10.O.G
-------------HC------------
9. Turfer
8.Ghetto Lik
7.Grafit Sef
6. Grafit zamenik
5. Grafit Tim
4.Opasan klinac
3.Ludi klinac
2.Novi klinac

1.Suspend

Ervin Sopranoo

Player
Player
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Stavio bih da mogu uci samo osobe koje imaju napunitih 5 godina u gradu ili vise , koje imaju 13+OC Godina, znaju rp pravila vrlo dobro_Obavezna obuka svim novim clanovima.

Denis Miic

Server Administrator
Server Administrator
Odbiujeno
Nisu otvorene aplikacije za Vagose​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom