Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
55170
Players nickname
Chiroko Hiroshi
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Mar 25, 2025
Time
00:00
Proofs
https://ibb.co/3mMPqVDQ

Ilija Shadow

Player
Player
Zdravo Abrahame,znam da si verovatno ovo cuo vec sto puta al moram i ja da kazem, stvarno mi je krivo i iskreno me grize savest zbog svega sto sam uradio. Nisam razmisljao, nisam imao lose namere, samo sam napravio glupu gresku i sad ne mogu da vratim vreme nazad al bi dao sve da mogu.

Grand mi stvarno znaci, nisam tu samo da RP-am nego sam upoznao ljude s kojima pricam svaki dan, druze mi se preko Discorda i stalno me pitaju kad se vracam al nemam ni sta da kazem jer sam sam sebi zabranio sve to. Brt nema servera kao Grand, nema te atmosfere ni igde blizu. Bukvalno od kad sam dobio ban nemam volju ni da upalim igru, ni druge servere, ni nista… samo gledam stori i klipove i smori me jer ne mogu vise da budem deo toga.

Znam da ne moras da mi verujes, al iskreno, u glavi mi se sve izmesalo i bas mi je teško zbog toga. Samo trazim jos jednu sansu da pokazem da mogu da igram kako treba, da se držim pravila i budem deo servera na normalan nacin.

Ako moze da se oprosti jednom, bio bih ti zahvalan vise nego sto mogu da napisem. Ako ne moze, razumecu i to, al znaj da mi je stalo i da se kajem.

Pozdrav i hvala ti sto si procitao, stvarno.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom