1. Vaše ime IRL - Roko
2. Vaše godine - 17
3. Vremenska zona - GMT +1
4. Prosjek online po danu - 5+ sati
5. Vaš Discord - puki.exe
6. Vaše ingame ime - Puki Scarafacee
7. Vaš ID - 34893
Dodatne informacije
1. Lider za..... The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 - Imam ekipu koja je iskusna sto se tice turfova i samog crime-a te bi volio da se iskusam kao lider same kriminalne organizacije
2.2 - Imam znanja oko crime organizacija iz perspektive kuratora i iz perspektive clana same bande te smatram da bi mi to znjanje dosta pomoglo u vodjenju organizacije
2.3 - Zelim da banda bude dosta snazna kako bi bilo zanimljivo i nama kao i state organizacijama na talackama i ostalim dogadjajima
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 - Organizirali bi turnire u areni kako bi naucili clanove boljem pucanju
3.2 - Uveli bi bonuse za grafite, dogadjaje, kradja kamiona i sl.
3.3 - Svaki rank bi imao svoju obavezu tako da nikome ne bude dosadno unutar organizacije
3.4 - Suradjivali bi sa ostalim bandama na talackama kako bi state bacili u problem
2. Vaše godine - 17
3. Vremenska zona - GMT +1
4. Prosjek online po danu - 5+ sati
5. Vaš Discord - puki.exe
6. Vaše ingame ime - Puki Scarafacee
7. Vaš ID - 34893
Dodatne informacije
1. Lider za..... The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 - Imam ekipu koja je iskusna sto se tice turfova i samog crime-a te bi volio da se iskusam kao lider same kriminalne organizacije
2.2 - Imam znanja oko crime organizacija iz perspektive kuratora i iz perspektive clana same bande te smatram da bi mi to znjanje dosta pomoglo u vodjenju organizacije
2.3 - Zelim da banda bude dosta snazna kako bi bilo zanimljivo i nama kao i state organizacijama na talackama i ostalim dogadjajima
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 - Organizirali bi turnire u areni kako bi naucili clanove boljem pucanju
3.2 - Uveli bi bonuse za grafite, dogadjaje, kradja kamiona i sl.
3.3 - Svaki rank bi imao svoju obavezu tako da nikome ne bude dosadno unutar organizacije
3.4 - Suradjivali bi sa ostalim bandama na talackama kako bi state bacili u problem
RANKOVI UNUTAR ORG
13 - Leader
12 - Godfather
11 - Commander
10 - O.G
9 - Turfer
8 - Ghetto Cleaner
7 - Grafitti leader
6 - Grafitti team
5 - Gunslinger
4 - Druglord
3 - Gangster