1. Vaše ime IRL: Ervin
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT + 2
4. Prosjek online po danu: 8+H
5. Vaš Discord: dzakulicc
6.Vase ime ingame: Ervin Salamanca
7. Vaš ID: 73622
1.Leader za The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Uvek kada sam bio u organizaciji The Familias sam bio HC ali nikad lider zato zelim da se oprobam u tome jer mislim da bi bio idealan vodja takve organizacije u kojoj imam puno iskustva
Imam iskustva od ranije iz organizacije The Familias kao i za sve state organizacije
Volim ovu organizaciju i bas sam aktivan na dan 8+ sati
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Gledao bih da se svako drzi svog posla odnosno svog cina koji ima u organizaciji,takodze ko se nebi drzao sledio bi mu suspend.
Organizaciju bih ucinio ozbiljnijom sa redovnim sastancima na kojima bi se obratio na sve slabe tacke organizacije i mane
Uveo bih da se u organizaciju moze uci samo sa sljedecim zahtjevima : minimalno 13 OC godina,5 IC godina,znanje rp pravila.
Rankovi:
1.Suspend
2.Novi Klinac
3.Opasan Klinac
4.Reketar
5.Grafit Tim
6.Grafit Zamenik
7.Grafit Sef
8.Ghetto Lik
9.Turfer
—————————-HC—————————-
10.O.G
11.Enforcer
12.Zamenik Sefa
13.Sefa
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT + 2
4. Prosjek online po danu: 8+H
5. Vaš Discord: dzakulicc
6.Vase ime ingame: Ervin Salamanca
7. Vaš ID: 73622
1.Leader za The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Uvek kada sam bio u organizaciji The Familias sam bio HC ali nikad lider zato zelim da se oprobam u tome jer mislim da bi bio idealan vodja takve organizacije u kojoj imam puno iskustva
Imam iskustva od ranije iz organizacije The Familias kao i za sve state organizacije
Volim ovu organizaciju i bas sam aktivan na dan 8+ sati
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Gledao bih da se svako drzi svog posla odnosno svog cina koji ima u organizaciji,takodze ko se nebi drzao sledio bi mu suspend.
Organizaciju bih ucinio ozbiljnijom sa redovnim sastancima na kojima bi se obratio na sve slabe tacke organizacije i mane
Uveo bih da se u organizaciju moze uci samo sa sljedecim zahtjevima : minimalno 13 OC godina,5 IC godina,znanje rp pravila.
Rankovi:
1.Suspend
2.Novi Klinac
3.Opasan Klinac
4.Reketar
5.Grafit Tim
6.Grafit Zamenik
7.Grafit Sef
8.Ghetto Lik
9.Turfer
—————————-HC—————————-
10.O.G