Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2520
Players nickname
Liam_Armanii
Administrators nickname
Aldin_Verstappen
Date
Aug 4, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/JVB9jZP

Liam Armanii

Player
Player
Dobar dan postovani Aldine Verstappen.
Nakon dosta dugo vremena provedena na serveru-u sam prekrsio Generalno Pravilo 1.4, ja razumem svoju gresku, ostavio sam da prodje par dana i kad sam sabro utiske skontao sam i razumeo svoju gresku, zahvaljujem adminima Aldin Verstappen-u i Niko Salamanca na velikom smirenju i provedenom vremenu da mi objasne kako stvari stoje na vrlo pristojan i miran nacin, gledam uvek da izbegnem da krsim pravila i da budem sto uzorniji igrac na serveru, naime svi smo mi gresni na neki nacin i svi se ucimo na svojim greskama, ja se izvinjavam i zeleo bih da pitam i zamolim vas vece admine da mi pruzite sansu za unban i kao sto kazem, izvinjavam se na svojoj gresci, u tom trenutku nisam razmisljao kad sam to napravio, molim vas pruzite mi sansu za unban i kako bih mogao nastaviti igrati ovaj projekat i kako bih mogao nastaviti donositi osmeh na lica ostalim igracima.

Hvala na paznji i nadam se pozitivnom odgovoru ! ❤️

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Na kom Social Clubu je kreiran nalog i da li mozes da nastavis da igras sa njega ?

Liam Armanii

Player
Player
nesto lukalvuko019 je social na kome je kreiran, nazalost ne mogu nastaviti igrati na njemu iz privatnih razloga.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom