Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
58251
Players nickname
Paco Amaro
Administrators nickname
Napal Fedorov
Date
Aug 3, 2025
Time
03:36
Proofs
ttps://www.youtube.com/watch?si=bWPrZzvzCa_WNWwY&v=9HT4qD9VGZI&feature=youtu.be

Lompa

Player
Player
Dana 03.08.2025 banovan sam za "Anticheat#1010" - Situacija je bila ta, da sam random udarao fam membera, te sam nakon toga dobio ban za navedeni anticheat code. Situacija je prikazana na POV-u člana porodice kojeg sam udarao, te u prilog stavljam sliku ban-a

Poštovana administracijo ovo je 3. put kako stavljam zalbu za istu stvar..Napisali ste mi da ni Lomaa11 ni Lompa2020 nije tacno ime social cluba sa kojeg je napravljen acc...Koliko znam u zivotu sam samo imao ta 2 acc Lompa2020 sam igrao gta na njemu i kada sam krenuo igrati grand presao sam na acc Lompaa11... Svega mi na svetu to je to od acc-ova,nikada nisam imao ijedan drugi acc(koliko znam) i zato stavljam ponovno zalbu jer mi nije jasno...Rekli ste da informacije nisu tocne...Molim vas na apsolutno bilo koji u koliko ste u mogucnosti da mi pomognete,jer nezelim da vise nikada nemogu igrati ovaj server radi toga sto sam udario familijarnog membera...

Molim vas na bilo koji nacin mi pomozite ili nekako saznajte ime social cluba na kojem je napravljen acc jer svega mi na svetu kao sto sam vec rekao ta 2 sam jedino ima(Koliko se secam)
Veliko hvala na ulozenom vremenu LP!!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom