Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
14531
Players nickname
Veljana Cupic
Administrators nickname
Nemanja Obama
Date
May 25, 2022
Time
14:33
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/109382/

Scarlet Dashwood

Only if you wish to suffer...
Player
Želeo bih da se požalim na lošu odluku Nemanje Obame, kolega se već žalio jer ja nisam bio u mogućnosti da pristupim forumu pa je on pisao žalbu.
Osoba koja je htela reklamirati svoj bankomat ( br. 221 ) je konstanto slala oglas " bankomat broj 211". Verovatno da je jednom pogrešno napisao oglas i kopirao ga, te nakon svakog odbijenog oglasa samo nalepljivao isti tekst. Celog dana su mu odbijani oglasi, 15-20+ oglasa. Uveče, kada sam mu odbio oglas sa razlogom " Poštovani, template za biznis br. 211" gde se vidi broj koji je on pisao svo vreme, on šalje normalan i ispravan oglas, bankomat broj 221. Oglas mu biva postavljen pa uzima postavljeni oglas u žalbi.
Admin Nemanja Obama je prihvatio žalbu gde se čak ne može videti oglas koji dotična osoba šalje, već samo razlog odbijanja i 1 postavljeni oglas. Što je jako malo dokaza. Dodatno tu su osobe koje podržavaju odluku Admina uprkos malo dokaza.

Kegla Sefovicc

Player
Player
Pitao sam tebe da li imas dokaz za oglas koji je slao ako je konstano slao 20 oglasa kako kazes mogao si jednom da slikas, a takodje ne verujem ni da svaki igrac slika oglas pre nego sto ga objavi,a mogli ste i da mu napisete razlog zasto mu odbijate oglas da za bankomat 211 ne postoji template jer ovako samo sto ste mu odbili igrac je verovatno pomislio da ocigledno ne vidite ili mu namerno odbijate oglas jer cesto salje, a usput nisi hteo da postujes odluku i odmah da se zalis sto si mogao nego si rekao da gasis redakciju i da te bas briga i da necete primati oglase dok se ne skine verbal, mislim da je to malo ne postovanje kuratora.

Ivkezz

Player
Player
Poštovanje, Ovog puta ću vam obrisati verbal , Ukoliko nemate template za taj biznis smislite ga vi kao organizacija i okačite u chat vaš , Zatim ti kao Lider ne možeš odlučit da ugasiš redakciju, Oglasi moraju raditi stalno, Ukoliko on vas namjerno troluje sa nekim nebitnim oglasima blokirajte mu broj itd.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom