Auau
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Brate sta koristis ti od supstanci kokain ili vutru ocigledno jedino ti kad si naduvan vidis kroz zidove posto nisi sav svoj i mogao si malo podeliti sa nama ipak valjda su te ucili da mora da se deliJasno se vidi da gleda kroz zidove ovo treba da pregleda Mujo i da se kazni lik i porodica.
I nije dostavio ceo POV
Molim da se kazni ovaj lik za vredjanje hvala lepoBrate sta koristis ti od supstanci kokain ili vutru ocigledno jedino ti kad si naduvan vidis kroz zidove posto nisi sav svoj i mogao si malo podeliti sa nama ipak valjda su te ucili da mora da se deli
Tebe niko nije uvredio to sto si ti tako skontao to je vec tvoj problemMolim da se kazni ovaj lik za vredjanje hvala lepo
Ja nisam skontao on je mene vredjao i to me je jako dirnulo moje srce se zamalo prepoloviloTebe niko nije uvredio to sto si ti tako skontao to je vec tvoj problem
Šta piše likJa nisam skontao on je mene vredjao i to me je jako dirnulo moje srce se zamalo prepolovilo
brate jesi ti bolestan lik je doslovno kliknio desni klik? a da ne pricamo kako si brandov mali ker spaljeni jebem li te usta bezrukaJasno se vidi da gleda kroz zidove ovo treba da pregleda Mujo i da se kazni lik i porodica.
I nije dostavio ceo POV
Andrija nema te 4 meseca dobijes odma autizamJa nisam skontao on je mene vredjao i to me je jako dirnulo moje srce se zamalo prepolovilo
ja nemam autizam ja sam leceni narkomanAndrija nema te 4 meseca dobijes odma autizam
uuuuuuubrate jesi ti bolestan lik je doslovno kliknio desni klik? a da ne pricamo kako si brandov mali ker spaljeni jebem li te usta bezruka
I posle sam ja njega uvredio zato sto sam rekao da smrce a covek jos priznaoja nemam autizam ja sam leceni narkoman
jebem vam svima majku a ti mali vetko sto imas skeletone i trigger oladi
to je zato sto je slucajno nasto i nije bio voljen kao mali pa sad ga je brando usvojio kao svog online sinaI posle sam ja njega uvredio zato sto sam rekao da smrce a covek jos priznao