Sve se vidi na POV, aktivirali su pljačku prodavnice i kada smo stigli, prešli su na drugu stranu puta da bi uzeli za taoca kolegu iz FIB-a.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Znam da su to rekli, ali je to malo glupo da posle aktiviranja pljačke oružaonice čini mi se, da uzimaju taoca, ako su hteli talačku to su trebali pre da urade, a ne da tako rade i još toliko drzavnih službenika i oni se ne plaše uopšte.Imam ja pov otpocetka, kad prelaze ulicu i odvode ga, posto sam dosao pre vas, ako zatreba. Mada rekli su admini da je dozvoljeno.
U redu, pitali smo admina i sve je okej.To je dozvoljeno, i vi mozete uzeti nekog od nasih kao taoca tokom pljacke i traziti njega kao uslov za 1 taoca, ovaj je dosao sam, to jedino moze biti fearrp od strane njega.
Ja imam POV gde pored nas trojice, oni njega odvlače. Naravno da to nije NoNRP, hajde da su ga odvukli samog, pa da kaže čovek, al ovako...Mada mi je glupavo i da je dozvoljeno da pljačku prebace u talačku, ali šta je tu je.Znam da su to rekli, ali je to malo glupo da posle aktiviranja pljačke oružaonice čini mi se, da uzimaju taoca, ako su hteli talačku to su trebali pre da urade, a ne da tako rade i još toliko drzavnih službenika i oni se ne plaše uopšte.