Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4674
Players nickname
Milovan Krstic
Suspect ID
0000
Date of violation
May 25, 2022
Time of violation
23.20
Proofs
https://youtu.be/wwUKrL5toyI

Milovan Ashford

Player
Player
Imam ja pov otpocetka, kad prelaze ulicu i odvode ga, posto sam dosao pre vas, ako zatreba. Mada rekli su admini da je dozvoljeno.
Znam da su to rekli, ali je to malo glupo da posle aktiviranja pljačke oružaonice čini mi se, da uzimaju taoca, ako su hteli talačku to su trebali pre da urade, a ne da tako rade i još toliko drzavnih službenika i oni se ne plaše uopšte.

reedjii

Player
Player
To je dozvoljeno, i vi mozete uzeti nekog od nasih kao taoca tokom pljacke i traziti njega kao uslov za 1 taoca, ovaj je dosao sam, to jedino moze biti fearrp od strane njega.

Drac0n

Player
Player
Znam da su to rekli, ali je to malo glupo da posle aktiviranja pljačke oružaonice čini mi se, da uzimaju taoca, ako su hteli talačku to su trebali pre da urade, a ne da tako rade i još toliko drzavnih službenika i oni se ne plaše uopšte.
Ja imam POV gde pored nas trojice, oni njega odvlače. Naravno da to nije NoNRP, hajde da su ga odvukli samog, pa da kaže čovek, al ovako...Mada mi je glupavo i da je dozvoljeno da pljačku prebace u talačku, ali šta je tu je.

Upload ću snimak.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom